BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ojoj vide jalijaša, čim ga čovjek spusti odmah kreće ona "Ta će on, joj vid mu glOve".
Ja koliko vidim ti si ovdje donji a ne on, čovjek te je u par rečenica spustio na dno dna i to toliko da si se em zapalio kao Hepo kocka em isfrustrirao toliko da ni sam ne znaš od muke šta si pisao i lafo vrijeđao da nema niđe veze sa vezom
Sorry pajdo ali to su činjenice pa se nemoj sada i na mene naljutiti i početi bljuvati vatru ala niđe veze sa glOvom.

Živio ti nama @Richard Sharpe aka Austin.

Po čemu me spustio života ti? Ako on ima para na bacanje okolo, njegov problem, a ne da drugima govori "ta ti znaš aj razguli", što mu je 99% upisa na forumu. Tipični mahalaški kompleksaški upisi.

Živio, ševio i sve nas oduševio i ti @Borke .

Pozdrav imali itko brojeve od zena iz Mostara i Hercegovine za sex ako ima da mi kaze
Ako niste uspjeli ništa pronaći javite mi se u pp ja ću vam dati jedan jako kvalitetan kontakt sa područja Mostara kojeg nema ni u oglasima niti na bilo kakvim slučnim javnim mjestima.
Naravno, ako ste ozbiljni i niste neki šarlatan koji bi samo piskarao i trošio vrijeme djevojkama kao što je 90% ovdje na forumu zgubidana.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh