mozes privatnoPsihopat nemas sta vidit nebavim se piskaranjima niti takvim likovima samo ga upoziravam da pobrise i objasni zasto je nalagao sve
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozes privatnoPsihopat nemas sta vidit nebavim se piskaranjima niti takvim likovima samo ga upoziravam da pobrise i objasni zasto je nalagao sve
Jazavac džaba joj se ulizuješ neš djaba pičkePoslao sam ti privatnu poruku, molim te pročitaj je i pošalji mi ono što sam te zamolio.
Pa čime plaćaš brate, cura na profilu objavila 8X svoj broj... Jel' problem pogledati samo...kontakt od Lidije moze li itko? placam jace
I to je u redu, ali ovdje je ujeo vuk kenjca, nit se dokazalo da ovaj Mostarac laže, niti da je L čista, niti išta. Pa eto Mostarci vi se mislite....Zalosno. Pridruzio sam se ovo forumu da bi pisao i citao recenzije o damama koje rade ovaj posao, a sad kad god udjem citam malocunas, nacionalisticka sranja, Ivan Maric, dajte broj, prijetnje, nemam sidu itd. Da li ima moderatora koji mogu rijesiti svo ovo smece i vratiti forum u barem malo normalnije stanje?
I to je u redu, ali ovdje je ujeo vuk kenjca, nit se dokazalo da ovaj Mostarac laže, niti da je L čista, niti išta. Pa eto Mostarci vi se mislite....
Brvo glupkoraja objavite slike djevojaka sta cemo bezveze zvat nalazit se kad mozemo odmah vidjeti koja valja a koja ne..stavite sliku ove crnke
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|