Uhh ,nisam ocekivala ovakvu poruku, svaka cast!
Ovom objavom si mi uljepsao dan, ko kod da si hvala na riječima .![]()
Čim tvoj teJebote cura se bavi unosnim poslom, ima para a vi joj nudite motele i studentske sobe. najbolje da se potuca po tim stracarama, ili onaj gore pametnjakovic nudi da joj skupljamo humanitarnu pomoc za nju, a ona zaradi za dan koliko mi zaradimo za mjesec
Jebote cura se bavi unosnim poslom, ima para a vi joj nudite motele i studentske sobe. najbolje da se potuca po tim stracarama, ili onaj gore pametnjakovic nudi da joj skupljamo humanitarnu pomoc za nju, a ona zaradi za dan koliko mi zaradimo za mjese
Jebote cura se bavi unosnim poslom, ima para a vi joj nudite motele i studentske sobe. najbolje da se potuca po tim stracarama, ili onaj gore pametnjakovic nudi da joj skupljamo humanitarnu pomoc za nju, a ona zaradi za dan koliko mi zarahumanitarni broj da konačno zg
Imam osjećaj da kad nazoveš meJebote cura se bavi unosnim poslom, ima para a vi joj nudite motele i studentske sobe. najbolje da se potuca po tim stracarama, ili onaj gore pametnjakovic nudi da joj skupljamo humanitarnu pomoc za nju, a ona zaradi za dan koliko mi zaradimo za mjesec
Jebote cura se bavi unosnim poslom, ima para a vi joj nudite motele i studentske sobe. najbolje da se potuca po tim stracarama, ili onaj gore pametnjakovic nudi da joj skupljamo humanitarnu pomoc za nju, a ona zaradi za dan koliko mi zaradimo za mjesec
Jebote cura se bavi unosnim poslom, ima para a vi joj nudite motele i studentske sobe. najbolje da se potuca po tim stracarama, ili onaj gore pametnjakovic nudi da joj skupljamo humanitarnu pomoc za nju, a ona zaradi za dan koliko mi zaradimo za mjesec
Da zaradi ona,ali na kakav način.Niko ti ne brani da se i ti počneš baviti tim poslom,ko zna možda imaš talenta.Druga stvar,nije humanitarna pomoć već znak pažnje što je za tebe nedokučiv pojam jer imam osjećaj da kad nazoveš neki broj i dobiješ odgovor da je cijena 80 npr, kažeš može li za 79.Treća stvar,to što ti imaš slabo plaćen posao nije njen problem već tvoj.Ko god kaže da se danas ne može pristojno zaraditi laže sam sebe,tj neće da radi.Znam ljude koji rade po dva posla plus privatno kući.Elem,da ne dolaziš u situaciju da u izlasku cura plaća svoje piće,zavrni malo rukave i ne plači nad svojim životom.Sve je u tvojim rukama,pa i ona stvar ako su ti skupe djevojke za provod.PozdravJebote cura se bavi unosnim poslom, ima para a vi joj nudite motele i studentske sobe. najbolje da se potuca po tim stracarama, ili onaj gore pametnjakovic nudi da joj skupljamo humanitarnu pomoc za nju, a ona zaradi za dan koliko mi zaradimo za mjesec