Top ! Prijatna kulturnaJa nisam![]()
Zgodna lijepa ! Sve preporuke
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Top ! Prijatna kulturnaJa nisam![]()
Čekamo te u Mostaru s ljubavljuJa nisam![]()
nece da mi se javi,bas stetaTop ! Prijatna kulturna
Zgodna lijepa ! Sve preporuke
Top iskrenoE neka neko hvali domaću curu za promjenu, do sada su samo bile negativne kritike. Baš bi volio vidjeti kakva je ta Crnka kada je tako svi zdušno hvale![]()
Imas privilegije haahahahKako meni uvijek odgovoris,jos me i napijes
Ma javljam ,zavisi ko je hahha moras biti uporan haahahahaahaPa ne javljas se nikad?? Sta je rec bebo?![]()
Normalno...koga ce drugo zastupnik podrzati nego kurviceHahaha, ja sam propustio još više... Ova noć baš obećava akciju! Podrška za @Kurvica22 , pa makar i da nije upravu...
250 e je previse. Za te pare mozes 4 puta otici kod crnke i jos ce da ti da gratis jednomIma li netko broj od barbie da provjerimo je li punoljetna? Moze u pp.
Ma javljam ,zavisi ko je hahha moras biti uporan haahahahaaha
Evo ga opet ova isfrustrirana seljačina doziva djevojke da dolaze u Mostar.Čekamo te u Mostaru s ljubavlju
Nije tu ,a i ima momka jbgDaj preporuci je za mene Maky..
Realnoo haahahahahaHahahahahaha ne jebe lijep nego uporan
Crnka moze broj rado bi dosoMa javljam ,zavisi ko je hahha moras biti uporan haahahahaaha
Moze moze broj broj???Crnka moze broj rado bi doso
Moze broj?x2Moze moze broj broj???
Pa napisala vam je broj više puta i jucerCrnka moze broj rado bi doso
Aj udari se tokmakom po glavi, cura je najavila dolazak u Mostar.Evo ga opet ova isfrustrirana seljačina doziva djevojke da dolaze u Mostar.
Nevjerovatno kakvih bolesnih budala ima na ovom dunjaluku.
Jedini kojeg treba udariti u glavu ovdje si ti i to buzdovanom isfrustrirana nepismena budaletino !Aj udari se tokmakom po glavi, cura je najavila dolazak u Mostar.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|