Ne mora značiti,možda treba ne zna na satStvarno misliš da je to pravi profil od te cure i da to radi za tu cifru? Pa odroni od 50 godina više neće da se jebu ispod 100-150 eura. Čuj sat i po 100 KM![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mora značiti,možda treba ne zna na satStvarno misliš da je to pravi profil od te cure i da to radi za tu cifru? Pa odroni od 50 godina više neće da se jebu ispod 100-150 eura. Čuj sat i po 100 KM![]()
Ne moraju znati ni čitati, ali u pare se takve razumiju bolje od ministra finansijaNe mora značiti,možda treba ne zna na sat
Javi se u privatne poruke možemo razmjeni tiBio sam ja s jednom u Mostaru odlicno izgledala. Sex odlican. Zao mi je sto je otisla. Da znam da ima jos neka po Mostaru odmah bi u akciju
Nije vazno ko jeodakle i zasto sta radi.Hahahha realno, vjv ovaj nije ni imao priliku da dobiije p. Pa sad tu nesto se kurcii i piise ko je odakle..![]()
Jel iko bio sa nalom Barby Doll koliko naplacuje?
Prije 2 godine izašao članak u avazu,da je traži majka.Četrnaestogodišnjakinja otišla od kuće!!!14 + 2....nikako nije 20.Sad što se napuca pa se možeš zajebati...to je drugi par rukavaNisam bio. Puno trazi 200 e to je bas previse.
Ovdje su posali da je maloljetna sto nije tacno jer je prije prije 5 godina imala 15.
@TrbušnjakIvaneVulete: upravo zbog loše ponude, treba predložiti ukidanje statusa GRAD-a (Laktašima i Gradišci)...Neko nešto Laktaši, Gradiška?
Gdje ima ti galantnih oni dzaba jebu,ne placaju samo odroni dolaze cast izuzecimaNije vazno ko jeodakle i zasto sta radi.
Vazno je kakva je djevojka, korektna, mlada zgodna da se trudi da zadovolji muskarca a onda pravi muskarac je galantan i dodatno je nagradi.
Galantan i znači da te počasti preko dogovorenog iznosa,da nije škrt.Kako može galantan djaba jebati,ne kontaš šta pišešGdje ima ti galantnih oni dzaba jebu,ne placaju samo odroni dolaze cast izuzecima
Ona konta da su galantni ovi što im čupaju obrve i voze tatine mercedeseGalantan i znači da te počasti preko dogovorenog iznosa,da nije škrt.Kako može galantan djaba jebati,ne kontaš šta pišeš
Ma koji ste vi kad jebete zalite pare mogo sam ga izdrkatGalantan i znači da te počasti preko dogovorenog iznosa,da nije škrt.Kako može galantan djaba jebati,ne kontaš šta pišeš
Ne znam ja ciji vozi dal tatin i svoj ili ga uopste ima ne parkira ga kod mene a ima i tih sa pocupanim obrvamaOna konta da su galantni ovi što im čupaju obrve i voze tatine mercedese
Ne razumijem ovu nemuštu rečenicu.Joj sad moram objasniti termin "nemušt" cccc.Ma u pravu si sve,nego ja sam galantan,sad bio u salonu ljepote...Kad ćemo???Ma koji ste vi kad jebete zalite pare mogo sam ga izdrkat![]()
Ajde pismeni drkaj ga dobar si cim trazis picke galantni ovdeNe razumijem ovu nemuštu rečenicu.Joj sad moram objasniti termin "nemušt" cccc.Ma u pravu si sve,nego ja sam galantan,sad bio u salonu ljepote...Kad ćemo???
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|