nekadfin488
Active member
haaj mostarski retardinjo... iz miljaNe vrijeđaj majmune, on je mala ćuna

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
haaj mostarski retardinjo... iz miljaNe vrijeđaj majmune, on je mala ćuna
Jedna plavuša jedna crnka.. da obadvije su udate..Bila je prije 7 godina jedna druga Kaljanac radila u Aedromskom zajedno sa jednom crnkom. Obadvije bile top ribe u odnisu na ove sto se danas nude na oglasima.
Obadvije se udale.
Kako mladja izgleda ?Ja bio docakala me starka 40 45 god plava usne silikonse sexy i jos jedna djevojka oko 20 god i izabro ovo mladju ova mladja voli kurac zavrijo prvu partiju kaze e sad bi te ubila hajde jos
Ja bio docakala me starka 40 45 god plava usne silikonse sexy i jos jedna djevojka oko 20 god i izabro ovo mladju ova mladja voli kurac zavrijo prvu partiju kaze e sad bi te ubila hajde jos
prevara zivaDali je neko bio kod ove
Sunny
+38762222428
?
Hvala
majmun te napravio..![]()
Majmuneeemajmun te napravio..![]()
On je mala ćunaMajmuneee, jel ti stiglo pismo sto sam poslao iz Amerike. Jel ti stigla knjiga?
Zar to radi?Ima li sta u ovom caribic striptiz klubu u Banjaluci ? Moze li se dogovorati cijena sa plesacicama??
zar i nepismeni pisu pisma.. ili si diktirao nekome retarde..Majmuneee, jel ti stiglo pismo sto sam poslao iz Amerike. Jel ti stigla knjiga?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|