BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Imaš Mirhu, starleticu iz Bugojna, djevojka je na relaciji Bugojno-N.Travnik. Bila na izboru za miss prije par godina. Jako lijepa i zgodna cura, kako već rekoh prava starletica. Samo teško se sa njom dogovarati bez neke dobre i provjerene preporuke.
nikad cuo iskreno, nov sam u ovom svijetu, ako imas kontakt njen ili nacin kako da stupim u kontak javi pp

Jel itko bio, vrijedi li novca koji traži?
Otišao bi danas, u Mostaru je !

Jel itko bio, vrijedi li novca koji traži?
Otišao bi danas, u Mostaru je !
bio sam ja s njom u sarajevu dok je bila tamo u centru blizu vjecne vatre, mislim da sam platio 150 eura anal, pusenje bez kondoma sex sa kondomom, anal je bio onako bezveze iskreno, zdepasta je dosta i ima godina, dobra masaza i lijep je apartman bio, sex onako jbga kajao se kasnije, jer su u isto vrijeme bile one dvije ruskinje za 300 eur dva sata s obje

nije problem platit i vise al da je dobra picka, brate kad neki odron koji se do prije par godina jebo za 50km sad napise 200 eura sat, plač, nema ovdje u drzavi tri dobre picke da su domace, kakve se ribe po evropi karaju za 50 eura dodje ti da se ubijes kad vidis ponudu ovdje, strankinje su dobre al i one precijenjene do bola

evo ove u tuzli, luta po bosni ko kuja dva dana u mostaru ispusila kurac po ovim cijenama, isla u bl onda u sarajevo oglas bio isto kratko sad se ovdje dovucarila, cuo sam da je po sarajevu rasirila sifilisa i to je provjereno s ovom samo durex, pitat cu mozel za 100eur kad joj ne bude niko u tuzli doso cijeli dan

Prilozi

• 962071B6-563A-4206-A002-07506A650897.jpeg
    962071B6-563A-4206-A002-07506A650897.jpeg
    191,5 KB · Pregleda: 316
evo ove u tuzli, luta po bosni ko kuja dva dana u mostaru ispusila kurac po ovim cijenama, isla u bl onda u sarajevo oglas bio isto kratko sad se ovdje dovucarila, cuo sam da je po sarajevu rasirila sifilisa i to je provjereno s ovom samo durex, pitat cu mozel za 100eur kad joj ne bude niko u tuzli doso cijeli dan
odo ja do ove, javim šta bude, nisam je jebo nikad u sarajevu evo mi prilike danas

Jel dala za 100€ hahaha

aqui está esta em tuzla, ela está vagando pela bósnia, uma cadela assoou o pau por dois dias em mostar a esses preços, foi para bl, depois para sarajevo, o anúncio era tão curto, agora ela veio aqui, ouvi dizer que ela espalhou sífilis em sarajevo e foi verificado com este durex, vou pedir mozel por 100 eur quando ninguém estiver na porta dela o dia inteiro
não é a mesma maya brasileira

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh