Vidim da si dobar na riječima i uvredama. Ja nisam ništa manje vrijedna od bilo koje druge osobe na svijetu. Boriš se završiš fakultet u jebenoj državi gdje ne možeš da dobiješ nikakav posao i na to sve ti se teško razboli roditelj a tebu ruke zavezane... pa ti onda taj isti doktor ponudi "pomoć". Nemate vi moje drage muškarčine pojma šta je borba i život kad možete tako da "lupate". Nikad nisam imala 5 klijenata dnevno, niti sam glumila ribu... čim sam uspjela da dobijem normalan posao onda sam sa svim i prestala... to sam što sam, ali ništa nisam manje vrijedna od tebe ili nekog drugog...Uktatko.
Muka mi je od moralisanja sa obe strane.
Prvo ove “kurave” kako ih u narodu zovemo i jesu kurave jer rade sta im kazes za pare.Njihovo moralisanje nije adekvatno niti ima ikakvo pokrice.Nevolja te natjerala ? Zapnes , radis 2 posla i zaradis posteno 2-3k mjesecno.Cim je u stanju noge u zrak dici 5x dnevno u stanju je raditi bilo koji posao.Nego dici noge je easy money , odradis 2 klijenta dnevno zaradis dobru direktorsku dnevnicu a glumis ribu i trosis 2-3h dnevno na “posao”.Nemas radno vrijeme , biras okruzenje , nerealno puno zaradis za ono sto radis i uz to ocekujes da si kao postovan ?
Kurve su uvijek imale status šljama pa sam siguran da ce tako i ostati.
Nemam problem da se neko bavi tim poslom , ali imam problem sa moralisanjem i trazenjem boljeg statusa a sama se dovela do statusa osobe koja je placenik.
Odes registrujes obrt “usluga in-out” , kupis fiskalnu , prijavis prostor , zovnes inspekciju , otkucas racun, platis PDV.Tad ce imati status a do tad neka nas zaobidju moralisanja.Ispade ako nemas para i hranis obitelj , nemas druge opcije nego prodavati svoje tjelo.Ima ,itekako ima.
Srdačan pozdrav moralna gromado!