BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Ovdje sam poruke pogledala iz čiste znatiželje....a nisam se uopšte dopisivala bespotrebno, u principu svaki koji mnogo piše je samo jak na riječima...odlučila sam da se uključim u diskusiju jer mi je baš teško da čitam ružne komentare o djevojkama...svi mi imamo svoju priču i svaka osoba je za poštovanje....zato kažem čist račun duga ljubav...
I tako se neko pojavi, pa u tri napisane poruke netjera mnoge na razmišljanje (naravno ako su svaki detalj pročitali). Za svako poštovanje, jer je svaka životna priča važna.

I tako se neko pojavi, pa u tri napisane poruke netjera mnoge na razmišljanje (naravno ako su svaki detalj pročitali). Za svako poštovanje, jer je svaka životna priča važna.
Vrlo malo žena se na ovakav vid zarade odluci iz nekog hira, uvijek je u pozadini neka velika muka. Samo zato sam se javila i komentarisala. Ako vec trazite ovakav vid zabave onda budite dzentlmeni i diskretni i nece biti problema....

Vrlo malo žena se na ovakav vid zarade odluci iz nekog hira, uvijek je u pozadini neka velika muka. Samo zato sam se javila i komentarisala. Ako vec trazite ovakav vid zabave onda budite dzentlmeni i diskretni i nece biti problema....
Jole da ti opet ne trazis malo klijenata ajd se u dm javi da se mi dogovorimo :)

Da, naravno da zna. Bio mi je klijent...
To je posao kao i svaki drugi, samo mi nemamo taj nivo svijesti da možemo prihvatiti. Mnogo gore su mi osobe koje rasturaju tuđe porodice, ucjenjuju i još svašta nešto...
Ima smisla. A kako se nosiš psihički? Većinom postoji neka doza PTSD-a koji nastane za vrijeme dok se baviš time.

Što se tiče priče oko posla, većina ljudi će ti reći "pa šta odeš radiš u bingo za 600 km i eto, zašto moraš prodavati svoje tijelo".

Razumijem to da sve zavisi u kakvom se problemu čovjek nađe, ali generalno dosta žena ima veće apetite za životom (finansijski) a nema dovoljne vještine za neki posao koji se plaća više, ili momak/muž nema duboke džepove - pa se jednostavno odluči sama za to, a ne zbog nekog problema.

Moraš priznati da žene koje se bave ovim poslom vremenom osjete moć koju imaju nad muškarcima i onda to zna biti jako privlačno i opijajuće.

Ali kada dođe u neke godine, obično 30-35, javi se genetska želja za potomstvom i onda se pogled na sve dramatično mjenja.

Greška je što ne postoje javni bordeli i legalizacija prostitucije zato što muška izopačenost, a i ženska bogami nema granice. Ti religijski razlozi zašto "ne legalizaciji prostitucije" nisu kompatibilni sa sistemom u kojem se nalazimo. Ne možete prihvatiti djelimično sve zapadnjačke vrijednosti, to pravi veliku konfuziju u društvu. Ono, može night clubs, alkohol, one night stands, a ne može prostitucija? what. NE možete sjediti na 2 stolice. To radi srbija i bosna a hrvatska ne znam nisam informisan toliko.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh