Ma nema fine cure sve prodane duše
Kako misliš sve kurave,jel nema ništa za ozbiljno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako misliš sve kurave,jel nema ništa za ozbiljno?
DogovorenoJavi se meni privatno kad budeš trebao nešto pa ćemo skontat
Ovdje i kad kazes iskustvo odma pisu debili da nije neka tvoja radi za tebe itd! Garantujem zivotom ovdje ih 90% nije koristilo usluge ni ciganke sto je najgore al svu pamet svijeta pokupili!!I @Mostar83 i ovi ostali verovatno jer vaša mjerna jedinica ciganke autostoperke i ovi tenkovi 90kg/160cm, pa djevojku nazivate spodobom.. to govori o vama, a nju znam dugo, uopšte nije prenapumpana, usne su joj samo uradjene i to vrlo dobro, što ja lično volim i što se zna, da, ko ume, bolje se radi.. a tijelo je bomba; ja sam bio sa njom i po restoranima, kafićama sada da ne dužim, svi su bukvalno blenuli, okretali se, posle mene cimali ko ti je itd.. ali ako biram lice joj je još privlačnije.
Ma obicni malo smeceBarbie otvorila onlyfans
Sad će tek cijena skočiti
Ma obicni malo smece
Neki dan joj pisao kaze 250€ ima jedno 10dana
Pa maternti prcim neides na benzin!
Imao sam klip gdje su je 4udarala za 40maraka ! Nema godina dana ! Ona sad neke cijene zabija! Prije pola godine 2 drugova bila s njom dali joj 80maraka! Ona lupa cifre neke nidje
Uzela fursetaMa obicni malo smece
Neki dan joj pisao kaze 250€ ima jedno 10dana
Pa maternti prcim neides na benzin!
Imao sam klip gdje su je 4udarala za 40maraka ! Nema godina dana ! Ona sad neke cijene zabija! Prije pola godine 2 drugova bila s njom dali joj 80maraka! Ona lupa cifre neke nidje veze
Tako je jarane!pa i strajkujemo htjeli ne htjeli vidi se po recenzijama ovdje.. nema recenzija uopste skoro znaci da ljudi nemaju para dati 150-200 eura za sex u ovoj krizi. u BL Lana i malory i ona debela imaju mozda po jednu recenziju i to je to. Tarifa za sex je uvijwk bila 100 maraka i to je puno
Tako je jaranepa i strajkujemo htjeli ne htjeli vidi se po recenzijama ovdje.. nema recenzija uopste skoro znaci da ljudi nemaju para dati 150-200 eura za sex u ovoj krizi. u BL Lana i malory i ona debela imaju mozda po jednu recenziju i to je to. Tarifa za sex je uvijwk bila 100 maraka i to je puno
SLOGA DOBOJ 0-1 AJAX FCdoboj pun kurava ko amsterdam...
Kako se zove na onlyfans?Barbie otvorila onlyfans
Sad će tek cijena skočiti
Moze i meni koji brPozdrav ekipa
Ima li neko da preporuci neku mlađu iz Sarajeva. Da je pouzdana i da ne trazi neke ogromne pare za druženje.
Poslao sam u ppima li ko novi broj djembele sa koševskog?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|