Ma ne, sve sa kondomom a i lizanje samo kod svoje ribeAha ,a što se tiče bolesti mogućnost zaraze ako koristiš kondom su minimalne,čak i ako je pušila bez kondoma šanse su onako..nadam se samo da nisi lizao kurvu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne, sve sa kondomom a i lizanje samo kod svoje ribeAha ,a što se tiče bolesti mogućnost zaraze ako koristiš kondom su minimalne,čak i ako je pušila bez kondoma šanse su onako..nadam se samo da nisi lizao kurvu![]()
To ako je platis, taj uđe i stavi ti gaTakodjer kod zenske na stupu sam dosta puta bio. Vrh je riba, ali imam osjećaj da je neko u dnevnom boravku, vjerovatno neki zagondzija i nije mi ugodno.
Gledao, vuce na laznjakKakva je ova Marina sa city of love u mostaru nova?
Javi se u ppNemojte se uvrijediti, govorim o sebi najvise.
Aktivan sam, imam sta dzabe guziti, ali pozelim malo sa strane da "omastim brke", nadjem, obicno kad odem trazim Oral samo i to je to.
Dva puta sam ulazio u nesto vise i uvjek se posle toga osećam jadno.
Najbolje mi je bilo kod jedne male Nine u istočnom Sarajevu, imala je HR broj koji je posle bio nedostupan. Rekla je da je iz Srbije rodom.
Drug moze li i meni broj u pp ?Nije baš u Brčkom, nekih pola sata vožnje od Brčkog prema Tuzli, 20 godina curetak, slatka k'o pupoljak tek procvali.
Al' zato je treba lijepo i galantno počastiti.
Ti meni zenicu, ja tebi Groficu…Eee raja, ovako da podjelim i ja svoje iskustvo sa sarajevskim prodavacicama ljubavi haha
Nova otoka plavka- regularna 100%, nece zajebati, mozete se uvijek cjenkati sa njom,sto se izgleda tice jest malo punija
Ela- anoreksicarka haha nije losa, nece zajebati, ali mislim da ne vrijedi davati pare za nju
Kosevsko brdo- za stoju jebes koliko mozes, debela, razvaljena ali nece zajebat, imao sam poslije nje blue balls
Zenica plavka pletenice-jebe se ko luda, ljubi se, pusi bez kondoma. U faci nije nesto ali ima sise.
Suzy-nije htjela sa mnom jer sam mlađi, ona kao radi samo sa starijom gospodom.
Grofica-isto tako neće da se dogovorimo, kad je nazovem pravi se luda da se ne bavi tim poslom. Ne znam kako da je ubjedim, ako ko zna nek mi piše.
E ti si baš lik onako otvoreno sve rekaoNemojte se uvrijediti, govorim o sebi najvise.
Aktivan sam, imam sta dzabe guziti, ali pozelim malo sa strane da "omastim brke", nadjem, obicno kad odem trazim Oral samo i to je to.
Dva puta sam ulazio u nesto vise i uvjek se posle toga osećam jadno.
Najbolje mi je bilo kod jedne male Nine u istočnom Sarajevu, imala je HR broj koji je posle bio nedostupan. Rekla je da je iz Srbije rodom.
Uplati loto prije ces dobit.Idem danas u Tuzlu pa ako ima neko broj neke cure u Tuzli ili u pravcu Banja Luka -Tuzla neka salje!
Supruga.Ovo ti solidno?Solidno
Ko je ova?
Top je riba.Supruga.Ovo ti solidno?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|