Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj je imenovati, ali reci nam kako se oglašava (nick)? Pošto ima nas koji ne znamo na koju mislišLjudi jedno bitno obavjestenje za Sarajevo odnosno da vam bude jasnije a da ne ispadne da nekoga ocrnjujem ili ukopavam radi se o zeni iz Sokolovic kolonije, ima Sidu i hepatitis. Vjerovatno znate o kome se rad, necu da je imenujem
Ljudi jedno bitno obavjestenje za Sarajevo odnosno da vam bude jasnije a da ne ispadne da nekoga ocrnjujem ili ukopavam radi se o zeni iz Sokolovic kolonije, ima Sidu i hepatitis. Vjerovatno znate o kome se rad, necu da je imenujem
Ma šta ima tu da se imenuje neko, ako ste spremni posjetiti prostitutku, onda ste spremni i na prihvatanje rizika (obostrano)!Nemoj je imenovati, ali reci nam kako se oglašava (nick)? Pošto ima nas koji ne znamo na koju misliš![]()
Ti to ozbiljno? Da znaš da neko ima, i da bi išao kod nje...? Druže pišeš gluposti, nisam se do sada upušto u rasprave, i ovo je zadnje što ću napisati na ovu temu. Po tebi je znači normalno ići nekom ako znaš da taj neko nije 'zdrav' (pod uslovom da su ti te informacije dostupne, i da ti ih neko može dati..znači da se ne osvrćemo na te informacije). Mislio sam da me na ovom forumu ništa ne može iznenaditi, ali eto ti si uspioMa šta ima tu da se imenuje neko, ako ste spremni posjetiti prostitutku, onda ste spremni i na prihvatanje rizika (obostrano)!
Hahahah, buraz moj... Odakle da znam dal' je neka zdrava ili ne. Ali kada ih posjećujem idem sa tom činjenicom u glavi da jeste i da se pripazim koliko god to mogu. Svi znate do koje granice smijete da idete, ali samo da smanjite rizik. Ne da budete potpuno zaštićeni!Ti to ozbiljno? Da znaš da neko ima, i da bi išao kod nje...? Druže pišeš gluposti, nisam se do sada upušto u rasprave, i ovo je zadnje što ću napisati na ovu temu. Po tebi je znači normalno ići nekom ako znaš da taj neko nije 'zdrav' (pod uslovom da su ti te informacije dostupne, i da ti ih neko može dati..znači da se ne osvrćemo na te informacije). Mislio sam da me na ovom forumu ništa ne može iznenaditi, ali eto ti si uspio
E vala tačno tako...umjesto da vidim konkretne info (iako ih skoro pa nema) mora da čitam stotine replika u stilu kafanske prepirke za šankom dok konobar polira čaše...Js bi izbacio sve koji se svadjaju na ovom svetom mjestu
Mora da se javljaš iz negog Samostana velečasni...Već sam ranije pisao u jednom postu, pa ponavljam opet:
Budite svjesni da kondomi ne štite od ne željene trudnoće i polnih bolesti 100%. Spermatozoid hladno prolazi kroz membranu kondoma, a virus Side je 50X manji u prečniku od spermatozoida. Pa se sami zapitajte o rizicima. Savjet vam je da čuvate i ne mijenjate svoje partnerke. Poštujte svoje dame i živite moralno.
Hahaha, a imamo i biblioteku ovdje pa u slobodno vrijeme se edukojemo...Mora da se javljaš iz negog Samostana velečasni...![]()
Ajmo davat tačne informacije. Kondom ne propusta virus hiva ako nije oštećen. Viris hiva se prenosi samo putem krvi. Sluzokoza polni organa je veoma tanka i zbog trenja može doći do krvarenja koje golim okom nije vidljivo. Koliko je bitno pravilno stavljanje kondoma toliko je bitno skidanje. Koristit kondom i kod oralnom sexa jer iako pljuvacka sadrži nizak postotak hiva koji barem teorijski ne može izazvati zarazu postoji mogućnost da neko ima krvanje desni ili neku drugo ranu ustima. Poslije oralnog sexa mjenjat kondom jer postoji mogućnost da se oštetio zubima. Izmjwgat takodje duboko ljubljenje. Naravno pored svih mjera opreza nema 100 %zaštite tako da ako sumnjate da neko ima hiv bolje izbjegavatiVeć sam ranije pisao u jednom postu, pa ponavljam opet:
Budite svjesni da kondomi ne štite od ne željene trudnoće i polnih bolesti 100%. Spermatozoid hladno prolazi kroz membranu kondoma, a virus Side je 50X manji u prečniku od spermatozoida. Pa se sami zapitajte o rizicima. Savjet vam je da čuvate i ne mijenjate svoje partnerke. Poštujte svoje dame i živite moralno.
na koju mislisKako je ruzna ta iz Kolonije i zasluzujete da vam prenese sidu ako odete kod nje
Spominjala se ovdje jedna, cak su broj postavili. Kad sam joj vidio sliku na viberu morao sam dezinfekciju mobitela odraditina koju mislis
Zar je bas tako losaSpominjala se ovdje jedna, cak su broj postavili. Kad sam joj vidio sliku na viberu morao sam dezinfekciju mobitela odraditi
PpDajem broj od cure sto nema oglasa za neki drugi broj banjaluka?
Ima svega,kafica,diskoteka,restorana,bazenaPozdrav... Dali itko zna jeli ima šta u krugu Modriča Odžak Doboj Bosanski brod...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|