BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Možda je poboljšala uslove, nije bilo tih problema... Ali mislim da je baš ona uvela ono užasno iritirajuće pravilo da sat nikada nije sat, već jedno svršavanje.
Inače, to se fino kaže - voli da strastveno uziva u alkoholnim napitcima i aktivno se bavi humanim radom u lokalnom društvu za zaštitu životinja...

Možda je poboljšala uslove, nije bilo tih problema... Ali mislim da je baš ona uvela ono užasno iritirajuće pravilo da sat nikada nije sat, već jedno svršavanje.
Bila je ona za 50-80 KM kad je radila u onoj zgradi preko puta Bosna lijeka.
Jedno vrijeme i na otoci i u Hrasnom.
Ali otkad je otkrila internet stranice i oglasavanje digla cijenu trazila 200 e za sat i sad radi u Novoj Otoci.
Prije 8 godina je bila dobra i vrijedila je 80 KM ali sad ne .

Nije milica novakovic nikad radila da je imala tarifu i to sto se ovdje trazi. Da je bila lakog morala, to jeste, ima i dokumentovano. Ali mislim da nije bila ova prica, jer ako jeste a ja propustio... Kajanje...

Pozdrav za raju,
Ako ima neko ozbiljan da se javi u pp pa da razmjenimo neki kontakt za Tuzlu i okolinu, a moze i sire, po mogućnosti ako ima neka ozbiljna pouzdana zenska a da se ne oglasava, reklamira po ovim oglasima..

Da li je neko bio ? Zanima me da li su stvarne slike, kaze da "jeste"
Ma kume odes.Ako je to to na slikama , udri.Ako nije , yebes joj mater jos ti njoj trazis 200Eura jer si dosao i ugledao gabora.

Bila je jedna sa Otoke , slike avionske , kad sam je vidio uzivo , prvo nije ona a rekla da jeste.Yebo sam joj komplet familiju.Ove kurave ne treba uopste posjecivati , ja nisam sad ce 6 mjeseci jer ovo je odron.

Ova Alisa i Sarah sa EGE za BL ... Dzaba gledate slike, nikad vas nece docekati ta sa slika.
U svakom slucaju, odlucim otici, dogovorim preko Wapp , 1h 100 eura.
Niska djevojka ( ne mogu procjeniti godine, izmedju 20-30 ) , sasvim druga cura nego na slikama ali opet slatka, malena, ljubazna i veoma cista. Iz Malezije je djevojka.
Uska pica, radi sve poze, trud 100% .. Na kraju ti da pruzi masazu tjela da te opusti..
9/10 ugl.
Da li se isplati otici za 100 eura ? ... svejedno, 200 eura, 100 eura, 20 eura, 50 eura..Kad god sam platio, super je bilo dok je trajalo...Kad svrsim i odem poslije 10 minuta ne mogu da se ni sjetim kako je bilo, nista se bolje a ni losije ne osjecam.. Sad samo mogu pricati da sam jebao curu iz Malezije i to je to .. A pare vam svakako dodju i odu :D

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh