Jesi bio kod nje,gdje se nalazi tacno i sta nudi ?Diskretna maserka Sarajevo
062446855
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi bio kod nje,gdje se nalazi tacno i sta nudi ?Diskretna maserka Sarajevo
062446855
Koliko traziSinoc odem kod one ruskinje u banjaluku znaci 0 bodova dzabe bacanje para
Nemam trenutno, moram potražitMoze li broj ako nije problem zvao sam oglas ali izgleda da se ne koriste ti brojevi koji pišu u oglasu
E moja lazovcino..Diskretna maserka Sarajevo
062446855
Ma x bon, klosarluk standardnoJesi bio kod nje,gdje se nalazi tacno i sta nudi ?
Može kontakt ?Starka, nekih 50 godina, oglasava se na super oglasima kao dama, 40 god. Zgrada iza Barlotija. Nije losa, vitka. Cijena ispod 100 KM, kako se dogovoris. Uglavnom moze proci, ko ne cjepidlači.
Tu iza u cosku zgrade je bila i jedna plava cura da nije Alma se zvala imala je veliku tetovazu negdje na ledjima isao sam al je to bilo davno isto radila u stanu sa nekom starkom crnkom,ako ko zna sta o ovoj plavusi zahvalan bih bio na infuStarka, nekih 50 godina, oglasava se na super oglasima kao dama, 40 god. Zgrada iza Barlotija. Nije losa, vitka. Cijena ispod 100 KM, kako se dogovoris. Uglavnom moze proci, ko ne cjepidlači.
Moze br u ppPozdrav svima ako neko zeli broj telefona od jedne djevojke iz BL i jedne iz okoline Doboja (nisu sa oglasa) neka se javi u pp! Pozdrav
Blokirali su mu profil, moraćete sami češljati po oglasima malo...Moze br u pp
pa lik trazi dopunu u zamjenu za broj, i to ni manje ni vise vec 30 KM.. samo debili ne citaju postiove i opeet traze brojeve, ima sve objavljeno...Blokirali su mu profil, moraćete sami češljati po oglasima malo...
Moze i meni broj ako saznas ili ako neko imaIMA LI NEKO BROJ OD BILJE PLAVE IZ RAOSAVACA KOD PRIJEDORA POZDRAV
Ako neko zna gdje tacno stoji,nek javi za vikend sam u PrijedoruMoze i meni broj ako saznas ili ako neko ima
Pozdrav![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|