Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze kontakt od te cure u pp..pozzextra riba...dobojka
I za mene ako imaPozdrav
Moze i za mene ako neko ima
Hvala![]()
Gdje je lokacije od Merime? Poznato mi je cim si spomenuo tetovazeNeko je ovdje spominjo da radi u tandemu sa jos jednom djevojkom, gledaju kako da te zajebaju. Ja sam imao slicnu situaciju, dogovorio 3 svrsavanja i poslije drugog mi nesto izmisli da nesto kao da mora bratu dati pare, ceka je ispred zgrade, nikad se nije vratila, doduse ostale su joj nausnice koje sam prodao za 50 KM, tako da smo mozda ostali kvita. Nasao sam je u u superoglasima, Merima, mrsavija djevojka, ima tetovaze po licu, oral fenomenalan. Sad jesu li te dvije djevojke u tandemu kao sto je neko ovdje spominjo, ne znam.
Ne znam, rento sam stan kad je to bilo, ona je mene zvala na AP. Znas li ti nesto vise o njoj?Gdje je lokacije od Merime? Poznato mi je cim si spomenuo tetovaze
Znam da jedva hoda na nogama od drogeNe znam, rento sam stan kad je to bilo, ona je mene zvala na AP. Znas li ti nesto vise o njoj?
Uvjek ima aida al kolko ti to valja neznamDali ima kakva milfaca u Sarajevu danas za sex
Moze i meni broj u ppImas li kontakt od te dobojke ako je dobra, moze li u pp
Moze i meniMoze broj telefona
Moze i meni u ppMoze i meni broj u pp
Ako može za Bihac,posaljiIma li sta Cazin-Bihać? Razmjena info, znam za par njih iz Bihaca, dame bez morala...
I mene zanima ako ima neko brojMoze i meni broj u pp
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|