SoloBanana
Member
Imaš li kontakt od nje?Zanima me da li neko zna da li je Sanela iz Sarajeva sigurna na Grbavici živi plava cura zgodna napucana pravo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš li kontakt od nje?Zanima me da li neko zna da li je Sanela iz Sarajeva sigurna na Grbavici živi plava cura zgodna napucana pravo
Je li to ona sto se na insta zove mila.preradBio sam u Banjaluci prosle sedmice. Inace sam do sada uvek koristio dating opciju na Xhamster-u za pronalazenje zabave za mesta u kojima idem pa sam tako dan-dva pre dolaska razgledao zenske profile iz BL i jedna slika mi se ucini poznatom iako ne otkriva facu u potpunosti. Na kraju se ispostavi da je u pitanju Mila Prerad (u nicku sa sajta je takodje njeno ime).
Definitivno jedno od boljih iskustava za novac koji trazi i vreme provedeno sa njom (vecera + odlazak u iznajmljeni apartman za noc).
Je li to ona sto se na insta zove mila.prerad
Nisam te samo skapiro kako si je nasao. Ima svoj profil na x hamu ili..s njom bi bio ali bas ne bi zalio pljunit koliko god treba love za veceru i noc sa njom jer ne izgleda ko ove silikonske kurave nego bas svjetski. Bas se po njoj nikad ne bi reklo da je u kombinacijama za jednu noc.
Nisam te samo skapiro kako si je nasao. Ima svoj profil na x hamu ili..s njom bi bio ali bas ne bi zalio pljunit koliko god treba love za veceru i noc sa njom jer ne izgleda ko ove silikonske kurave nego bas svjetski. Bas se po njoj nikad ne bi reklo da je u kombinacijama za jednu noc.
Imas kontaktDa, na Xhamster-u sam je kontaktirao. Tamo joj u nicku izmedju ostalog pise "mila" + kada sam video profilnu sliku u glavi sam skapirao da je to mozda ona ali nisam bio odmah siguran. Dugo je pratim na Instagramu i slazem se sa tobom da ne deluje kao klasicna silikonjara vec da bira sebi drustvo. Poslao sam joj poruku na Xham-u, ona odgovorila i tako smo zapoceli razgovor. Kasnije u toku dopisivanja sam joj rekao da mislim da znam njen identitet, i kada sam napisao njeno ime i prezime bez problema mi je priznala da je to ona.
Cijena?Bio sam u Banjaluci prosle sedmice. Inace sam do sada uvek koristio dating opciju na Xhamster-u za pronalazenje zabave za mesta u kojima idem pa sam tako dan-dva pre dolaska razgledao zenske profile iz BL i jedna slika mi se ucini poznatom iako ne otkriva facu u potpunosti. Na kraju se ispostavi da je u pitanju Mila Prerad (u nicku sa sajta je takodje njeno ime).
Definitivno jedno od boljih iskustava za novac koji trazi i vreme provedeno sa njom (vecera + odlazak u iznajmljeni apartman za noc).
Jedna od gorih kurvi s kojim sam bio, ne vrijedi ni 30 KM a ne 100KM ...niti se trudi, niti komunicira, predebela, faca haj moze proci0603025014 Aida Kolonija
Kakva je ta malo deblja, trudi li se? Isplati li se dolaziti ?
Treba im ponuditi svakakoSta mislite hoce l biti Ukrajinki kod nas, obzirom na ovo stanje od jutros, kontam da ce bjezati![]()
Odakle ti imasAko neko ima provjerene brojeve za razmjenu, neka piše.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|