Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da i ja sam tog mišljenja.Sta je ovo navala klinaca na forum.
Po hiljaditi put, svaka pomen bonova i placanja unaprijed je prevara! Sta tu vise nije jasno jbt...
Moze li broj od Amele ?B.luka ima neka Amela,samo porukama se čuo s njom,nemoze poziv pa to sumnjivo.
Vjerovao ili ne u Mostaru i okolini se vrti više para nego u Sarajevu i B.Luci. Tu su i Posušje, Grude, Široki, Međugorje gdje ima najviše ljudi kojima je na ćeif dati 200 eura ko tebi i meni kafu platiti. Druga je stvar što te strankinje misle da dolje ne znaju šta je žensko pa lupaju sulude cifre...a Hercegovci su inače teški na davanju paraSumnjam da će ih agencija više slati u Mostar, teško ovdje prolazi tarifa od 200 e i drže ih samo 7 dana i idu dalje.
Sve objasnioVjerovao ili ne u Mostaru i okolini se vrti više para nego u Sarajevu i B.Luci. Tu su i Posušje, Grude, Široki, Međugorje gdje ima najviše ljudi kojima je na ćeif dati 200 eura ko tebi i meni kafu platiti. Druga je stvar što te strankinje misle da dolje ne znaju šta je žensko pa lupaju sulude cifre...a Hercegovci su inače teški na davanju para![]()
jel neko bio kod ove?
Jel to Amela iz Bl?jel neko bio kod ove?
Može broj ?Imas sliku,kakva je picka
NeJel to Amela iz Bl?
Ona zivi u BLJel jos amela u bl?
Bio sam ja.Je li neko bio sa Sunny iz Sarajeva? Kakva su iskustva? Djeluje zgodna
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|