Je li itko bio kod nje javio sam se trazi 120km pa me zanima da li vrijedi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je li itko bio kod nje javio sam se trazi 120km pa me zanima da li vrijedi?
Imas kontakt od njeJe li itko bio kod nje javio sam se trazi 120km pa me zanima da li vrijedi?
pa bog te jebo eto covjek stavio oglas, super oglasi, uplatis 20 feninga i dobijes broj..Imas kontakt od nje
Bio je na EE sad je izgleda u Banja Luci pa ko se zadesi tamo, nek kontakt. Sat prije je ok. U jutarnjem terminu je pravo raspolozena. Voli cura posao.Imas broj od te veronike
Trazi bon na vib je Ena,a bonovi su prevara tako da oladi od price+387 60 30 25 101 sara mala se daje za jeftine pare sarajevo
Ista situacija.. Ja fakat ne trazim nista specijalno, bubaju cifre nekakve abnormalne.. Smjesno, a drugi par cipela je to davanje para unaprijed nije mi jasno da ljudi na to padajuOvo u Sarajevu tanko pravo...Skoro svaka sto se javim ili je xbon, ili mi se nimalo ne svidja, ili joj vrijeme ne odgovara... Jedna je htjela ujutro u 8, i to samo radnim danima
Znaci 90% xbon samo traze, gdje god ima broj, mnoge nece ni na adresu da dolaze, nego hoce kod sebe, cak i kad nudim vise. Na kraju te prodje i volja...
Ne seri vise sa sarom...fejk profil...pogledajte na instagram Danica_markovicc sve njene slike salje+387 60 30 25 101 sara mala se daje za jeftine pare sarajevo
Probaj ovu,jest malo skupa Al se isplati provjereno +387 644507665Ista situacija.. Ja fakat ne trazim nista specijalno, bubaju cifre nekakve abnormalne.. Smjesno, a drugi par cipela je to davanje para unaprijed nije mi jasno da ljudi na to padaju
Ma nije vise ni stvar cifre, nego kad vec placam, hocu da je po mom.Ista situacija.. Ja fakat ne trazim nista specijalno, bubaju cifre nekakve abnormalne.. Smjesno, a drugi par cipela je to davanje para unaprijed nije mi jasno da ljudi na to padaju
Provjereno ili je zajebancija?+387 60 30 25 101 sara mala se daje za jeftine pare sarajevo
Meni je kod ove bilo sve top,zato I preporucujem...Ma nije vise ni stvar cifre, nego kad vec placam, hocu da je po mom.
Pomeni joj ime Danica markovic sa insta. Odmah si na blok hahah Tako da fejkProvjereno ili je zajebancija?
Malo vise detalja? Nema je na viberu.Ima olga kiseljak 063016877
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|