Jebiga, ja iznosim svoje mišljenje u vezi toga što ljudi misle da bi kurve trebale da imaju sažaljenje i saosjećanje prema svojim klijentima jer su njihove cijene ravne bosanskom minimalcu... Jednostavno ne ići kod njih i tražiti nešto sa strane na preporuku ili vani. Ja koliko vidim u BL ima samo ova Lana da se može nazvati ženskom ali se ne bavi poslom kako treba i nema namjeru da udovolji klientu. Došla ovdje odnekuda sa strane iz neke vrleti ili tipa Zagreba jer tamo ne može da puca cijenu 200evra za klasiku pored drugih, pritom ovdje može da traži fotografiju i da bira s kim će jer ima budala koje se slikaju... Naguzi se malo i sačeka sat vremena da prođe, ti budala odeš kući nezadovoljan a njoj 200evra u džepu. Još ima termine, znači odmori sat i dolazi neko drugi i tako 10 sati dnevno... A latinke, ruskinje i ostale strankinje su otpad koji takođe nema posla u svojoj zemlji/gradu pa dolaze na Balkan. Prošle god bio kod neke brazilke, navela 100nekih sranja u servisu a kad dođeš kao oral sa kondomom + računa ti u tvoj sat tuš koji ona zahtjeva, stenje skroz bezveze i provjerava vrijeme non stop... Znaš kad sam joj rekao da je sranje i da bih odspavao pola sata ali nije dala...
Sad jedino što valja u Bosni su ove ruskinje iz agencija jer makar znaš da ćeš dobiti uslugu iako te cure nisu neke ljepotice...
Poenta je da cijene neć pasti.