BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Previsoke su cjene kod nas i to je cinjenica...kakve droce sve traze 200 plus za sat cak i manje ali to je sve ponuda potraznja jednostavno da se malo klijentela pobuni i prestane ih zivkat neko vrijeme i one bi spustile cijenu jer za koga bi radile....nabile cijenu pa nismo mi amsterdam jbt a cak i da jesmo opet bi trebalo biti jeftinije nego tu jer se ne mogu poredit sa curama iz inostranstva..karas za manje love bolju ribu plus egzotika jer su skoro sve brazil azija, istok europe.

Ovdje par ovih pacijenata opravdava sebe i ove nase fufe sto im placaju 200 eura il maraka sat, argument im je da imaju para pa je to njima nista 😂🥳
Samo kažem kakav je odnos usluge i cijene, jer tu je stalno dilema oko toga. Svako ima pravo da za sebe misli da odlično izgleda i da može naplatiti koliko hoće ali realno gledajući... Upravo tome su i krivi pojedinci što idu i plaćaju nenirmalne cifre. Ljetos sam bio tu sa Majom brazilan i iskreno nije za tih para a pogotovo te naše

Bio ja, cura je boli glava. Ne štopa vrijeme, priča kao da se znamo godinama. Uredan stan u Tibri. Nema iskustva to se vidi, ali se potrudi. Mana joj je što komunicira emailom i trazi X bon.

Ovu drugu Milfaču što je preporučio kolega sa foruma nisam uspio dobiti nikako. Na viberu joj stoji slika šetališta sa Dobrinje, ali ne javlja se pet dana.
hoces reci drug da ima cura koja se odazove nakon što dobije X bon?

Samo da uporedite cijene i izgled. Ova djevojka ovdje u Berlinu naplaćuje 1h 90€, radi za agenciju. Lijepo nazoveš ona dođe i sve 5.
Da ali je u Njemackoj prostitucija legalizovana i ne moze se poredit ni jedan grad u BiH sa Berlinom koji ima vise stanovnika od cijele BiH, a te cure sto rade za 90€ ako sam dobro razumio nemaju svoj smjestaj nego samo dolaze kod klienta. Svakako stoji da bolje izgledaju od bilo koje nativne ili strankinje iz BiH.

Da ali je u Njemackoj prostitucija legalizovana i ne moze se poredit ni jedan grad u BiH sa Berlinom koji ima vise stanovnika od cijele BiH, a te cure sto rade za 90€ ako sam dobro razumio nemaju svoj smjestaj nego samo dolaze kod klienta. Svakako stoji da bolje izgledaju od bilo koje nativne ili strankinje iz BiH.
Ali ni to nije razlog ni da te naše naplaćuju po 200e, bolje i platiti još smještaj a biti sa pravom. Nek one rade ali neka malo stanu na loptu. Tu ljudi rade za to što ona zaradi za sat dva pa još njima da daju

U Rumuniji prostitucija nije legalizovana kao u Njemačkoj, ali šta tamo možeš dobiti za 100 eura max u BIH i HR ne možeš ni omirisati za 500...ne valja ti logika drug.

U Rumuniji prostitucija nije legalizovana kao u Njemačkoj, ali šta tamo možeš dobiti za 100 eura max u BIH i HR ne možeš ni omirisati za 500...ne valja ti logika drug.
Pretpostavljam da je riječ o Bukureštu koji je opet 2 miliona stanovnika. Čitajući forum vidim da i ovdje ljudi nalaze za 100 evra, mnogo bolje od ovih za 200. Samo što ih nalaze preko oglasa i preporuka a ne preko EGE-a i CoL-a jer je ovdje drugačiji mentalitet i gradovi su kao veća sela.
Nije realno za očekivati isto u BL i Sarajevu kao u BG, Bukurešt, Berlin... Ove kod nas što se javno eksponiraju su od nekuda sa strane, da li iz SRB/HR ili nekih manjih mjesta u Bosni što se može zaključit jer mješaju ekavicu, ijekavicu, koriste riječi s HR govornog područja. Može se samo očekivati da dođu neke druge bolje koje će isto raditi za 200evra ali teško da će ove što sada rade spustiti cijenu. Najvjerovatnije će samo promjeniti grad. Tipa dođu ove ruskinje u BL i ove trandže, elena i lana se samo prebace u Tuzlu, Mostar i opet će imati posla za 200 evra....

Nije riječ samo o Bukureštu, moj primjer je iz Brašova i Temišvara. Poenta je da te ribe ne vrijede uslugom 200 eura, a izgledom pogotovo. U Brašovu me za 100 eura dočekala sa pićem u svom stanu, opustila me pričom i full masažom prije nego što smo prešli na konkretno sve sa ambijentalnim okruženjem u vidu mirisnih svijeća i muzike. Mislim da sam ostao i duže od sat jer nije gledala na vrijeme da me što prije odradi, nego se maksimalno potrudila da odem zadovoljan i nasmijan. Vidiš, takav kvalitet usluge dobije stalnu zadovoljnu mušteriju koja joj se vrati sa poklonima naredni put, pogotovo ako si stranac imaš posebnu pažnju. Logično, preporučićeš je nekom svom jer uglavnomne putuješ sam tamo...

Ove što ih pominjemo za 200 eura bi se najradije jebale da im ne uđe! p
Pošalji sliku, pravila ponašanja ko u budustičkom svetilištu, a namjesti se u dvije poze, moliću bez puno pipanja po sisama, dolje i ni slučajno po licu...Plus što imaju po 10 godina i 10 kilograma više nego na slikama u oglasu

E sad ti ocijeni šta je bolje. Radije se strpim pa odem gdje dobijem full uslugu i razuman omjer uloženo-dobijeno.

Evo da se i ja uključim nakon nekog vremena, Ruskinja Ulya u BL, danas bio, sat 200 eura, uredan prostor, opuštena atmosfera, izgleda kao na sliikama, oral odličan, bez gumice, akcija još bolja, sa gumicom naravno, pita te šta voliš i maksimalno se trudi, nakon prve runde 20 minuta masaže i onda druga runda, totalno opušteno, bez žurbe, još me pita što ne ostanem još malo. Sa Ruskinjama nikad loše iskustvo nisam imao, što se mene tiče ove naše sepetarke više ne posjećujem
Ja sam isto bio ali samo pola sata u zurbi. Nije losa ali slike su puno bolje nego uzivo. Grudi previse vise za moj ukus ali se ne buni na grub sex i slicno. Rusiju dodajem na listu zemalja konacno haha....sad cekam hice li biti nesro iz Afrike haha

Nije riječ samo o Bukureštu, moj primjer je iz Brašova i Temišvara. Poenta je da te ribe ne vrijede uslugom 200 eura, a izgledom pogotovo. U Brašovu me za 100 eura dočekala sa pićem u svom stanu, opustila me pričom i full masažom prije nego što smo prešli na konkretno sve sa ambijentalnim okruženjem u vidu mirisnih svijeća i muzike. Mislim da sam ostao i duže od sat jer nije gledala na vrijeme da me što prije odradi, nego se maksimalno potrudila da odem zadovoljan i nasmijan. Vidiš, takav kvalitet usluge dobije stalnu zadovoljnu mušteriju koja joj se vrati sa poklonima naredni put, pogotovo ako si stranac imaš posebnu pažnju. Logično, preporučićeš je nekom svom jer uglavnomne putuješ sam tamo...

Ove što ih pominjemo za 200 eura bi se najradije jebale da im ne uđe! p
Pošalji sliku, pravila ponašanja ko u budustičkom svetilištu, a namjesti se u dvije poze, moliću bez puno pipanja po sisama, dolje i ni slučajno po licu...Plus što imaju po 10 godina i 10 kilograma više nego na slikama u oglasu

E sad ti ocijeni šta je bolje. Radije se strpim pa odem gdje dobijem full uslugu i razuman omjer uloženo-dobijeno.
Jebiga, ja iznosim svoje mišljenje u vezi toga što ljudi misle da bi kurve trebale da imaju sažaljenje i saosjećanje prema svojim klijentima jer su njihove cijene ravne bosanskom minimalcu... Jednostavno ne ići kod njih i tražiti nešto sa strane na preporuku ili vani. Ja koliko vidim u BL ima samo ova Lana da se može nazvati ženskom ali se ne bavi poslom kako treba i nema namjeru da udovolji klientu. Došla ovdje odnekuda sa strane iz neke vrleti ili tipa Zagreba jer tamo ne može da puca cijenu 200evra za klasiku pored drugih, pritom ovdje može da traži fotografiju i da bira s kim će jer ima budala koje se slikaju... Naguzi se malo i sačeka sat vremena da prođe, ti budala odeš kući nezadovoljan a njoj 200evra u džepu. Još ima termine, znači odmori sat i dolazi neko drugi i tako 10 sati dnevno... A latinke, ruskinje i ostale strankinje su otpad koji takođe nema posla u svojoj zemlji/gradu pa dolaze na Balkan. Prošle god bio kod neke brazilke, navela 100nekih sranja u servisu a kad dođeš kao oral sa kondomom + računa ti u tvoj sat tuš koji ona zahtjeva, stenje skroz bezveze i provjerava vrijeme non stop... Znaš kad sam joj rekao da je sranje i da bih odspavao pola sata ali nije dala...
Sad jedino što valja u Bosni su ove ruskinje iz agencija jer makar znaš da ćeš dobiti uslugu iako te cure nisu neke ljepotice...
Poenta je da cijene neć pasti.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh