Ivan_Rudnik_Mostar
Member
Debil te napravioMa debil obicni, pogledaj mu postove, sto manje mu odgovaramo prije ce nestati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Debil te napravioMa debil obicni, pogledaj mu postove, sto manje mu odgovaramo prije ce nestati
Ljudi ovo je Lidija 100%,u prijašnjim postovima je pisala kako joj podmeće Ivan sa Rudnika u Mostaru, i odjednom se pojavi taj cuveni Ivan ovdjeDebil te napravio
Kako me provaliLjudi ovo je Lidija 100%,u prijašnjim postovima je pisala kako joj podmeće Ivan sa Rudnika u Mostaru, i odjednom se pojavi taj cuveni Ivan ovdje
Ma trans ko kuća,vidi se ravna ko daska.Gdje su siseHahahaha, da li će se riješiti misterija Sare sa COL. Meni iskreno djeluje kao trans, tako sam i čuo. Volio bih da nas neko demantuje i kaže da ju je jebao u PIČKU, pa da ju svi možemo ići karati za stoju, što bi nam svima dobro došlo u odnosu na ostale cijene.
JELI ITKO BIO SA OVOM, KAZE DA JE UDATA, HMMMM NEBI PROBLEMA
Bio ja sa njom I odlicna jeJELI ITKO BIO SA OVOM, KAZE DA JE UDATA, HMMMM NEBI PROBLEMA
može detaljnije malo?Bio ja sa njom I odlicna je
Može i meniSarajevo ako ko zeli moze u pp dobit br provjeren
koju cijenu ima, da nas ne saltaBio ja sa njom I odlicna je
Odakle je,može kontaktBio ja sa njom I odlicna je
Cijena je 150KMsat vremena, pola sata 100KM, ona dolazi u BL vikendom I svaki put novi broj koristi. Trenutno nije u BL koliko znam, kad ce doci neznamkoju cijenu ima, da nas ne salta
Gdje se oglasava?Cijena je 150KMsat vremena, pola sata 100KM, ona dolazi u BL vikendom I svaki put novi broj koristi. Trenutno nije u BL koliko znam, kad ce doci neznam
Pozz,ja bih danas, nedjelja,ako može,ili sutra,može i po danuAko ima ko veceras Bijeljina i okolina da zeli druzenje nek se javi ovdje privatnom porukom, devojka 20g plava, zgodna, diskretno, u guzu moze..
Kako doći do njeGdje se oglasava?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|