BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Hahahaha, da li će se riješiti misterija Sare sa COL. Meni iskreno djeluje kao trans, tako sam i čuo. Volio bih da nas neko demantuje i kaže da ju je jebao u PIČKU, pa da ju svi možemo ići karati za stoju, što bi nam svima dobro došlo u odnosu na ostale cijene.

Pozdrav svima dobila sam link za ovu stranicu, ne vjerujte svima ovdje ima svega čitam neki pisu prevara nit su bili niti sta svako svoje ima zasto i kako radi, procitala sam objavu bon prevara pa me oci zaparale ne bi ja da ispastam u svemu tome nismo svi isti toliko i pozdrav

Pozdrav svima dobila sam link za ovu stranicu, ne vjerujte svima ovdje ima svega čitam neki pisu prevara nit su bili niti sta svako svoje ima zasto i kako radi, procitala sam objavu bon prevara pa me oci zaparale ne bi ja da ispastam u svemu tome nismo svi isti toliko i pozdrav
Žena misli da smo mi muškarci budale sva sreća pa ima ovaj forum gdje vidimo da od 100 ljudi koji su uzeli x bon I poslali sluha kurca ostali a minus 100 do 200 km

Svaka koja pomene riječ bon je prevara! Kraj priče. Eno i one Ene sto je kao u BL...salje neke glasovne poruke a u biti cilj je da uplatis bon.
Valjda ste dosad naucili majku mu.

Žena misli da smo mi muškarci budale sva sreća pa ima ovaj forum gdje vidimo da od 100 ljudi koji su uzeli x bon I poslali sluha kurca ostali a minus 100 do

Svaka koja pomene riječ bon je prevara! Kraj priče. Eno i one Ene sto je kao u BL...salje neke glasovne poruke a u biti cilj je da uplatis bon.
Valjda ste dosad naucili majku mu.
Glasovne poruke ne znace nista nek ona tebi snimi grudi i izgled i nek kaze nesto sto ti zelis pa saznas nesto vise

Pozdrav jesi ti bio kod mene kad sam ja prevara izvini nisam te prepoznala napravila sam ovo sranje specijalno radi tvog ovog komentara..
napravit neki profil s punim imenom i prezimenom ofiraš se totalno, te tvoje gluposti što navlačiš ljude da ti šalju xbonove to ne prolazi više ni kod djedova, još mi pišeš po profilu gluposti

xbon - prevara, to nema nigdje ni u bosni ni u svijetu, gdje je legalna prostitucija za ta sranje traženje amazon bonova se ide u zatvor radi prevare, ako si lik neki odjebi ako si stvarno cura javi se u pp da pošteno zaradiš ako hoćeš, lp

napravit neki profil s punim imenom i prezimenom ofiraš se totalno, te tvoje gluposti što navlačiš ljude da ti šalju xbonove to ne prolazi više ni kod djedova, još mi pišeš po profilu gluposti

xbon - prevara, to nema nigdje ni u bosni ni u svijetu, gdje je legalna prostitucija za ta sranje traženje amazon bonova se ide u zatvor radi prevare, ako si lik neki odjebi ako si stvarno cura javi se u pp da pošteno zaradiš ako hoćeš, lp
Ne mozes ti reci da je neko prevara kod koga nisi bio to je tacka i kraj a ti ides gdje se tebi svidja.. A da si prevaren bio to je druga prica, ovako samo mozes reci jeste tako je LP

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh