O kojem sexu ti pricas 100-150 km kada spominju cijenu od 200 eura za sat. U Welcumu je 70 eura a ima ih 100 pored tebe setaju, diraju te, izazivaju, dole te hvataju pale te, kakvi trosak. Ja sam 4 puta bio , prije korone, svaki mjesec nas 4 sjedne u auto i troskove podjelimo, znaci 50 eura nek je prevoz, 80 eura ulaz i tu je hrana da se ko magarac nazderes extra hrane ima preko 20 vrsta jela i jos toliko kolaca i poslastica, 70 eura su djevojke , a jarane najgora gore je sigurno bolja od i jedne sto se ovdje nudi. ja u dzep stavim 140 eura da dva puta , tako se ogranicim jer inace...... A u bade mantilu su svi gosti, djevojke su vecionom gole ili dole tange. 50+80+70 , 200 eura je ako ces jednu, koliko i ovdje platis stim da se poredit ne mozeTako nekako, vecina nas ovde trazi sex za 100-150 maraka.
Za 500 maraka ne moram ici u Austriju, evo i kod nas su pocele dolaziti strankinje, svaki mjesec dodju po 2-3 razlicite, cijena je naravno visoka. Ali ne vidim da su u tom Wellcumu nesto bolje ribe od ove 3 sto su trenutno u BL.
Poenta je, lako se dobro provesti za 500-1000 maraka, ali vecina trazi za 100-200.