Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozes li naciWELLCUM to ukucaj evo sad sam i ja, ima i na hrvatskom, procitaj i recenzije sta kazu ko je bio
NašooooMozes li naci
To sve sto vidis nije nista kakav je osjecaj kad si tamo. Jarane kao da si na nekoj drugoj planeti, neopisivo....Našoooo
Gdje radi, pozz.Debela Jelena konobarica
meni napisala 500 km200e sat
Ovo je odlično,ima ženski kakve srce pozelijebiga na ovaj tvoj upit se nemoze nac, daj direkt link sajta
Rekla kazala im prica, cuju negdje pa prenesu iskustva nekih ljudi, onda dodje neko ovako kao ti sa argumentom i popisa se po njima, cast izuzecima ali oni se rijetko javljaju.I da, još moraš biti pelcovan i test uraditi. Plati šta imaš ovdje i ćuti.
Sve stoji što si rekao i slažem se iz ličnog iskustva, samo malo ovdje ima 500-600 eura da izvadi iz džepa sad za tu gotivu. Računaj da je inflacija uzela maha i većina ljudi koja je to mogla da priušti sada je stegla kaiš. Eto sreće da svi možemo tako sada bi razmjenjivali na ovom topicu iskustva kakva je koja riba u Wellcumu.Imate link, ima opis, cijene, cure, kome se ide bujrum, nije preko bijela svijeta, da će se potrošit hoće, ali kad je to bilo dobre pičke đaba, kad.
U mesariGdje radi, pozz.
Hahaha nisam nisam, mislim daj Bože, ali nisamSve stoji što si rekao i slažem se iz ličnog iskustva, samo malo ovdje ima 500-600 eura da izvadi iz džepa sad za tu gotivu. Računaj da je inflacija uzela maha i većina ljudi koja je to mogla da priušti sada je stegla kaiš. Eto sreće da svi možemo tako sada bi razmjenjivali na ovom topicu iskustva kakva je koja riba u Wellcumu.
Osim ako nisi kakav ministar pa te boli vršnjak jer pišeš na troškove puta, narodne su pare ionako....
Bio i ja onovremenoNije baš rekla kazala, bio sam i ja u Marini u Slo par puta dok je nisu zatvorili, prije ove corone.
A to je nešto slično Wellcumu, samo manje poznato i bila je neopisivo dobra situacija i provod za 400, 500 eura.
vidio sam da si rekao da radi kao konobarica..., pitao sam te sam gdje u kojem bircuzu, kafani, ako nije problem.U mesari
Tako nekako, vecina nas ovde trazi sex za 100-150 maraka.Sve stoji što si rekao i slažem se iz ličnog iskustva, samo malo ovdje ima 500-600 eura da izvadi iz džepa sad za tu gotivu. Računaj da je inflacija uzela maha i većina ljudi koja je to mogla da priušti sada je stegla kaiš. Eto sreće da svi možemo tako sada bi razmjenjivali na ovom topicu iskustva kakva je koja riba u Wellcumu.
Osim ako nisi kakav ministar pa te boli vršnjak jer pišeš na troškove puta, narodne su pare ionako....
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|