Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi se u pp ako hoces brojeva cak imam od te Lane licni broj pravo ime njeno je AzraĐesi jebač nisam te prepoznao, samo tražiš brojeve od ljudi, ni jedan broj nisi dao, gdje su te pičke što si pojebao ?
Pogledajte prilog 3368
Imas li slika od nje065373246,broj od Amela sa klub za odrasle,Banja luka,napisala mi kontakt preko vibera i 100eura,pa ako koga zanima neka kontaktira
Sve sto znam napisao sam imate kontakt dogovarajte seImas li slika od nje
Koja je Monika, moze kontakt?Ljudi ima li u Mostaru ista da je mladje , bila ova monika iz rusije sad se ne javlja
bio sam ja juce, nije losa djevojka, sve preporukeImas li slika od nje
Ako te ne mrzi de nam malo opsirnije. Hvala.bio sam ja juce, nije losa djevojka, sve preporuke
Bio prije nove godine sa njom, isto sve preporukebio sam ja juce, nije losa djevojka, sve preporuke
pisem ti u ppAko te ne mrzi de nam malo opsirnije. Hvala.
ako moze i meni opsirnije u pp.. Hvala!pisem ti u pp
i to si u pravu, evo recenzijaLjudi, smisao foruma je da se dijele informacije, ne da se dopisujete u PP
O kojoj se radi ne mogu skužiti?i to si u pravu, evo recenzija
dosao sam u dogovoreno vrijeme kod nje, javila mi je kao sacekaj malo kasnim, nisam puno cekao, vladala je najopustenija atmosfera sjedili upoznali se i pricali u dnevnoj, ponudila me picem, kasnije presli u sobu, ne pozuruje te, zna djevojka sta radi, malo je krupnija, velike sise, naduvane usne. sto je najbinije imas svoj sat i nema ako svrsis jednom da te tjera vani, ovako je malo luckasta djevojka ali sve ok, higijena je isto na nivou. sto se same akcije tice, meni nije zahtjevala kondom, kao inace trazi ali eto ti mozes(vrv tipicna prica), kad sam ju pitao gdje da svrsim rekla je nemoj samo po krevetu(valjda sam s ovim dovoljno rekao) haha, dobar oral , promijenili 3 poze i konstantno je zainteresovana..200km sat vremena i to je minimum
amela, sa kluba za odrasleO kojoj se radi ne mogu skužiti?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|