Imas kontaktDjevojka Alma Negra vrijedi svakog feninga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas kontaktDjevojka Alma Negra vrijedi svakog feninga.
Jako prijatna cura, ako ništa... malo sam proćasko snjom na viberuImas kontakt
Bolan kakav Rodoc, vukojebina hahaDolazi li ta Amra u Mostar, vidim na forumu čak neki kažu da je iz Rodoča, a drugi iz Sarajeva
Znam, vidim pojedini da kažu da je iz RODOČABolan kakav Rodoc, vukojebina haha
Je li ona iz SarajevaJako prijatna cura, ako ništa... malo sam proćasko snjom na viberu
+38763006997
ValjdaJe li ona iz Sarajeva
Ma ja ti napisaoZnam, vidim pojedini da kažu da je iz RODOČA
KazemDrug ako radiš za ove kurave onda reci otvoreno, nemoj ljude da dovodis u ove situacije opasne po život.
Po slikama izgleda top, a i komentari musterija na stranici su ok, mada 250 eura je malo puno ipakSta mislite of Mallory sa EGE, je li itko bio? Izgleda dobro, ali ne znam vrijedi li para?
Top care sve , ali dat 250 eur jbga previse jePo slikama izgleda top, a i komentari musterija na stranici su ok, mada 250 eura je malo puno ipak
Tko god da preko 100 maraka nije nista nego panjinaTop care sve , ali dat 250 eur jbga previse je
Javi se u ppPozdrav, da li neko zna ovu djevojku i njen broj. Dobra je cura. Al brzo mijenja broj pa se izgubi.
Gdje joj je stan, pa cu znati je li to ta?Kazem
Ti kralju kako jeste isao neki dan kod te plavke ako na istu mislimo … Otisao odradioo sve top sama bila …
Pa jel ju jebo il'nije...navalio ko Begic odmah anal haha.Vidim sad se oglasava kao lokacija B.Luka??Sada je u Tuzli a kako mi je drug prico kad je bio kod nje i on je pomislio da je trans
I ja sam malo prelistao forum,i oglase...Ima neka "crvenokosa bucka"izgleda nije fake.Po svemu sudeci dijeli gajbu s nekom transicom,rade i grupnjake.Nego,jel bio ko kod te bbw,nesto malo umisljeno za 90+ kila traziti toliku lovu,al ajd.Slabo trziste izgleda trenutno.Prvi put otkrivam ovaj forum hahaha, nevjerovatno!
Elem, po onome sto sam ja skontao, u Banjaluci su vecinski ta Ivana (Aurora) i ta Lana? Jel ima jos nesto mimo njih? Mislim, moze se naci milion oglasa, ali jel ima nekih realnih iskustava da je neko bio i mimo njih? Prijedorsku petlju ne racunam!
Peder koji se trudi da izgleda što više kao žena i na izgled je uspio.Pa jel ju jebo il'nije...navalio ko Begic odmah anal haha.Vidim sad se oglasava kao lokacija B.Luka??
Jeste, jeste...i završiš u stanici na konaku u boljem slučaju. U gorem završiš na hitnoj odbijenih bubrega...Po tebi trebaš ići od stola do stola u klubu i pitati koja će ti dati za pare?Mene zanima od ovih iz Banja Luke momaka jel iko od vas izlazi po gradu, po clubovima?Toliko se djevojaka jebe za pare da to nije normalno
Normalno da niko od njih se nece oglasavati po sajtovima za prostituciju
I ne mogu vam ja dati preporuka kad vas ne poznajem
Ali odete malo u clubove vecinom su sve povezane zajedno se i druze manje vise i prate po insta,na sajtu ne pamtim kad je bila dobra picka za BL pricam
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|