Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav kompleks, ti si i dosao ovdje da lijecis frustracije...vjerovatno si svuda crna ovca...i ne kaze se ajde, nego hajde papak jedan.ajde dee... ma sta kazess..))))))))))))) mozes mislit d atrebam sa Ivan MAric da se druzim ili ne dao bog sa tobom..
))))))))))))))))
Može kontaktmala od 140kg zive vage...
Prijatno, ubode li sta danas?LAKU NOC PRIJATNO VECE
JokPrijatno, ubode li sta danas?![]()
Orašljaninu, nije valjda da si toliko pao u očaj da bi j*bo i mješinu od tonu i po ??Može kontakt
U svakom jeziku je ispravno hajde, a ne ajde, nema veze sa Sarajevom ili bilo kojim gradom, ljakse.ma sta kazess... nismo svi iz sarajva mozda)))) buahahahahahhah
Valja probatOrašljaninu, nije valjda da si toliko pao u očaj da bi j*bo i mješinu od tonu i po ??![]()
Ne moze 100% sigurno posalji pa nam javi kako budeImam pitnke, pve sto traze x bon da kupis ša da posaljes sliku s prekrivena dva broka dali i n taj nacim moze te zeznuti iskoristititi taj x bon?
Može i njezin kontaktima i SilviaX, ona je zgodna bas, ali sto bi rekao Ivan MAric, skuupaa, hoce 60 KM za pola sahata
Mislim da bi ti pristajao nadimak teretnjak...veliss brdjanine...
Idi vise u 3 p.m kretenu, ti i tvoja sranja i pametovanja, mjesecima sviraš kurcu ovdje, za sve imas odgovor, pametuješ kao da si 2 fakulteta završio, izbriši profil i odjebi majmune.veliss brdjanine...
Teretnjak zvani nikadfin...koje marke brdjanine?!![]()
Debilu pogledaj malo bolje od kada sam član, jebem te nepismena.kak ti znas da ja to mjesecima radim ako si clan tek ni 20 dana majmune.. ili si toliko retardiran da si procitao sve ove silne stranice na forumu![]()
Debilu pogledaj malo bolje od kada sam član, jebem te nepismena.
kak ti znas da ja to mjesecima radim ako si clan tek ni 20 dana majmune.. ili si toliko retardiran da si procitao sve ove silne stranice na forumu![]()
Teretnjak zvani nikadfin...
koje marke brdjanine?!![]()
Ovdje jeb*enije i opasnije nego na Solunskom frontu...Idi vise u 3 p.m kretenu, ti i tvoja sranja i pametovanja, mjesecima sviraš kurcu ovdje, za sve imas odgovor, pametuješ kao da si 2 fakulteta završio, izbriši profil i odjebi majmune.
Valja li cura slike su fine ali ...slobodno kupi bon, provjereno, drugi put kada odes nece trebat bon..
Meni rekla da je iz Travnika sad ne znam sta recMeni rekla da je iz zenice. Prevara ziva samo na blok
Hajde ti objasni sto ce "njoj" x bonImam pitnke, pve sto traze x bon da kupis ša da posaljes sliku s prekrivena dva broka dali i n taj nacim moze te zeznuti iskoristititi taj x bon?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|