Alenkrajisnik
Member
Jes čula za Kozarac?Hahahaahahaahahaah kakvi kraljevi hahahahaaha

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes čula za Kozarac?Hahahaahahaahahaah kakvi kraljevi hahahahaaha
Pa i vani puse vecinom bez kondoma, sex obavezan sa kondomomJa samo me kontam ove sto traze puse je bez kondoma.Pa druze ljubljenje,pusenje cak i neke druge sitnice donose bolest.Ja licno i da mi da ne bih guzio bez ali eto mozda ja me znam.
Paloma i Kharlisee Cure korektne dolaze u timu.Nece nista bez kondoma sto je za mene u redu.
Meni je bilo dobro i dosle su kod mene u hotel.
Skupo jest ali ako ne igra ulogu stoja dvije nije lose.
Dosle na vrijeme odradile sto smo se dogovorili.
Nece u guzu ali nije ni bitno pica je da se trpa nije guza.
kad ti pusi mozes i jebati bezPa i vani puse vecinom bez kondoma, sex obavezan sa kondomom
Nije to isto, kad mi pusi ne moze me zaraziti a sex bez kondoma je rizikPa
kad ti pusi mozes i jebati bez![]()
Bolest se prenosi kroz sluz ili pljuvacku.Ali sta ja znam.Nije to isto, kad mi pusi ne moze me zaraziti a sex bez kondoma je rizik
Nikad cuo---Bolest se prenosi kroz sluz ili pljuvacku.Ali sta ja znam.
Slabo znaš.Bolest se prenosi kroz sluz ili pljuvacku.Ali sta ja znam.
Majkl Aglas se zarazio lizanjem...Slabo znaš.
Šanse za zarazu gotovo da ne postoje ljubljenjem ili oralnim seksom.
Jedino vaginalni bez kondoma a najveća šansa za zarazu je putem analnog seksa bez kondoma.
To onaj što je dobio rak grla lizanjem?Majkl Aglas se zarazio lizanjem...![]()
PotpisujemAjmo peticija da crnka i drugarica dodju u B.L bar na 7 dana![]()
Koje dvije su u Zenici do subote, nisam upratio,moze li neki kontakttrenutno u zenici.. do subote..
a sto morao kontat i sto te boli kurac za tudje zdravlje.. 90% cura pusi bez kondoma pa sad dal su sve bolesne a i njihovi klijenti,, jbga.. a ti se nasao bit zabrinut...Ja samo me kontam ove sto traze puse je bez kondoma.Pa druze ljubljenje,pusenje cak i neke druge sitnice donose bolest.Ja licno i da mi da ne bih guzio bez ali eto mozda ja me znam.
Paloma i Kharlisee Cure korektne dolaze u timu.Nece nista bez kondoma sto je za mene u redu.
Meni je bilo dobro i dosle su kod mene u hotel.
Skupo jest ali ako ne igra ulogu stoja dvije nije lose.
Dosle na vrijeme odradile sto smo se dogovorili.
Nece u guzu ali nije ni bitno pica je da se trpa nije guza.
PpMoze broj u pp
Tako nešto,osuđivo je bivšu ženu Katarinu,koji hajvanTo onaj što je dobio rak grla lizanjem?
A nije zbog alkohola i cigareta.
Jer ono, tačno znaš momenat kad si se zarazio i dobio rak. Dođe ti notifikacija.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|