Punkobrod111
New member
Sve korektno dok ne dodjes pred zgradu i onda ti se vise ne javlja.Meni je odgovorila, djeluje korektno nije unaprijed trazila bon i slicno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve korektno dok ne dodjes pred zgradu i onda ti se vise ne javlja.Meni je odgovorila, djeluje korektno nije unaprijed trazila bon i slicno
Odgovorila je i meni ali cuo sam i za ovo kad treba dati adresu onda ne odgovoriMeni je odgovorila, djeluje korektno nije unaprijed trazila bon i slicno
Eee to je moguce, meni je rekla kad dodjem u BL dat ce mi slike i adresuOdgovorila je i meni ali cuo sam i za ovo kad treba dati adresu onda ne odgovori
jeste izlazak, platiš curi da izadje s tobom i da pričaizlazke?
A vjerovatno misli da plati trebi samo da se pojavi s njim na nekom izlasku, bez seggsaizlazke?
da upravoA vjerovatno misli da plati trebi samo da se pojavi s njim na nekom izlasku, bez seggsa
Sigurica u lukavici radi u stanu. Moze svaki dogvor a pusenje predobro. Ako moze br nekih u inbox. Uredna je zgodna dobre sise velike suhu rjo iduci put cu biti duzeZna li neko je li fake ili je stvaran oglas? Oglasava se na COL. Ne trazi x bon, placanje na ruke.
Moze broj msserke u pp
Hvala
Moze broj msserke u pp
Hvala
Može li brojeviEee raja, ovako da podjelim i ja svoje iskustvo sa sarajevskim prodavacicama ljubavi haha
Nova otoka plavka- regularna 100%, nece zajebati, mozete se uvijek cjenkati sa njom,sto se izgleda tice jest malo punija
Ela- anoreksicarka haha nije losa, nece zajebati, ali mislim da ne vrijedi davati pare za nju
Kosevsko brdo- za stoju jebes koliko mozes, debela, razvaljena ali nece zajebat, imao sam poslije nje blue balls
Zenica plavka pletenice-jebe se ko luda, ljubi se, pusi bez kondoma. U faci nije nesto ali ima sise.
Suzy-nije htjela sa mnom jer sam mlađi, ona kao radi samo sa starijom gospodom.
Grofica-isto tako neće da se dogovorimo, kad je nazovem pravi se luda da se ne bavi tim poslom. Ne znam kako da je ubjedim, ako ko zna nek mi piše.
Jeli Lukavica, Istocno Sarajevo, zvao folira, odakle ti broj, zauzeta itd. Nikako dogovoriti?Sigurica u lukavici radi u stanu. Moze svaki dogvor a pusenje predobro. Ako moze br nekih u inbox. Uredna je zgodna dobre sise velike suhu rjo iduci put cu biti duze
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|