BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Jel neko bio u Tuzli čuo sam da imaju super dve cure veoma povoljno.
Bar mi tako reče neki na ovom broju.
+40 760 830 793
Ima jedna baš mlada mnogo lijepa. A povoljno su. 100€ sat.

a sta tebi znaci ako jeverifikovana, budi pametan to nikakve veze nema isto moze da bude i fake i prevara kao i verifikovani profil.. sto se kineskinja tice rijetko koja stavi pravu sliku, rijetko koja jemladja od 45 godina.. stavljaju slike arapkinja i ruskinja na profile pa kontaju kad vec dodjes jebat ces sta god da izadjepred tebe.. steta samo sto mi nemamo obicaj da im bombardujemo profile losim recenzijama
Sve si u pravu prijatelju.

Dva pitanja.
1. Je li bio neko sa ovom plavkom MILF iz Sarajeva je, 40 god..sise ogromne...100€ pola sata
2. Je li iko bio sa ovom iz Sarajeva 23 godine cura..kaže ne piše poruke nego mi ostavila dva broja da zovem..evo jedan od tih brojeva +387 66 663 492...pa me zanima ako je neko bio da detaljno opise sve.
Pozz drug ako misliš na plavušu zadnji br 868,bio sam ja više puta dobra je potrudi se i raja je onako..jbg jeste malo punija ali meni nije smetalo.. što se tiče higijene i usluge nema se šta prigovorit bar iz mog iskustva ako mislimo na istu žensku

Ovu sam milfaru neki dan kada sam bio u Austiji za 130 eura dogovorio ostali smo duze nego sto je planirano a usluga 10 puta bolja od ovih naših funjara.Ova Melisa ima 45 godina a jebe se ko zmaj za ove nase.Nakon par dana ponovo sam otisao kod nje(kada sam se trebao vratiti u BiH )Spustila mi je cijenu na 90 eura ostali smo 1 i 30 min.Mislim da ove naše treba bojkotovati.Prvo izgled nula a usluga minus 10 kada ih poredimo sa ovom guzlom
Potpisujem, osim par izuzetaka.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh