Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Javi se u privatneima li ko sta JELAH, TEŠANJ,, neku informaciju nek se javi, placam
jesi li to ti sarajevoljubavimoja?Cura iz Zenice naša. Nije loša
+387 63 227 404. I nije sa oglasa.
Da nije IzetaImal neko broj od suade iz tuzle ja sam negdje zagubio
Moze li meni brojImam i broj za Tuzlu ko je iz Tuzle a normalan neka se javi da mu ostavim. Posto cura ne radi javno. Blokirati ce broj ako joj celi forum bude pisao. Samo ko je iz Tuzle ili dolazi u Tuzlu nije problem ostaviti cu broj.
Koliki treba poslati X bon?Cura iz Zenice naša. Nije loša
+387 63 227 404. I nije sa oglasa.
Dzabe ces ic dat pare ne trudi se uopste 0 bodova
Jel neko bio kod ove? Trenutno je u Tuzli?
Pisite
Zima jbga slabo ruskinje i dobre brazilke dolaze, sve su skoro po Dubaiu itdJel moguce da nema ni jedna strankinja u Sarajevu na EGE osim malory i onog idiota sto vrti sve oglase na jedan stan sa dvije grozne kineskinje unutra
Na ljeto si imao top 5 ruskinja strpite se makar do proljećaZima jbga slabo ruskinje i dobre brazilke dolaze, sve su skoro po Dubaiu itd
Probat cu ja naci sta cekam Menagera da se javi on ima top ruskinja eh sad dal su tu , napišem kad mi odgovoriJel moguce da nema ni jedna strankinja u Sarajevu na EGE osim malory i onog idiota sto vrti sve oglase na jedan stan sa dvije grozne kineskinje unutra
Bila je Ines prije, zna li ko sta za nju? DomacaPozdrav da li neko zna kojim slucajem radi li jos uvijek Luna iz Tuzle i ako neko ima njen broj,prije 2,5 godine sam bio snjom dok se aktivno bavila ovim sportom,poslije je djevojka samo nestala,mislim da sam cak napisao recenziju za nju ovdje ili na onom drugom forumu koji se bio pojavio.
Poz drug moze li br u ppImam i broj za Tuzlu ko je iz Tuzle a normalan neka se javi da mu ostavim. Posto cura ne radi javno. Blokirati ce broj ako joj celi forum bude pisao. Samo ko je iz Tuzle ili dolazi u Tuzlu nije problem ostaviti cu broj.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|