samotvoj35
Member
Bio. Odlična mala... I ima još jedna bolja..Jesil bio drug?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio. Odlična mala... I ima još jedna bolja..Jesil bio drug?
Ko je ta što je bolja? Pošalji link profilaBio. Odlična mala... I ima još jedna bolja..
Ko je ta što je bolja? Pošalji link profila
Ajde eduarda ne seri ofiras covjeka a dosta ljudi ovdje ima i tvoje podatke i slike oa te niko ne objavljujeI jos ovo nek poz kolegu tenisera,za razliku od njega sto je propali profesor! JBG zna covjek sta valja,a vi mozete da pusite kurac jbg,samo ne znam kome! Ajd sad imam posla nego da pisem sa pojedinim idiotima koji bi mater dali za gram spida kladionicari ljudi bez zivota bez para a ja imam picku baby...
Posalji broj od te maleIma u Lukavicic crna mladja djevojka, ne radi stalno nego cisto iz zadovoljstva. A inace je pravnica u jednoj firmi, komunikativna, zgodna.
Ma u razgovoru mi salje nestajuce slike sa ogledala, ko da ja ne znam glumice iz PortorikaJes' bio?
I meni treba istoIma li neko neku preporuku za Doboj
Suti ba Riky Omerovic iz Lukavca hoces da tebe objavim seronjo,sacuvaj da drkasAjde eduarda ne seri ofiras covjeka a dosta ljudi ovdje ima i tvoje podatke i slike oa te niko ne objavljuje
Dzaba ti sto vani,znas da nije uredu objavit tudje fotke,neces vise izac iz tog Lukavca za Sloveniju,pricala sam ti da imam prijatelje,izvoli ko onaj Sale Dahic iz Zivinica picka hoce da bjezi od sipe.Suti ba Riky Omerovic iz Lukavca hoces da tebe objavim seronjo,sacuvaj da drkas
Imas snjezu viber 066927363Neko korektan za razmjenu brojeva za BL?
Imas snjeza viber 066927363Neko korektan za razmjenu brojeva za BL?
Nisam, dobio sam info da nije nesto, pa sam odlucio otic u Sarajevo. Kad sam dosao na adresu odustao sam i od nje, nema vise oglasa na CoF da postavim link. Razlog sto sam odustao, djevojka nula bodova, prostor katastrofa, u pitanju domacs cura, Stari grad zaobici u sirokom lukuJesi bio kod ove
Joj al ih handrišDzaba ti sto vani,znas da nije uredu objavit tudje fotke,neces vise izac iz tog Lukavca za Sloveniju,pricala sam ti da imam prijatelje,izvoli ko onaj Sale Dahic iz Zivinica picka hoce da bjezi od sipe.
Ako nekoga zanima, cura u Mostaru, mlada i što je najvažnije čista i uredna, željna akcije, tko god ode neće se razočarati. Proveo s njom odličnih sat vremena. Nisam ni ja očekivao ovako dobro s obzirom da nitko na forumu nije hvalio. Sve u svemu 10/10.Ponovo u Mostaru, za sve informacije imate kontakt063100935
Osim nje ?Ako nekoga zanima, cura u Mostaru, mlada i što je najvažnije čista i uredna, željna akcije, tko god ode neće se razočarati. Proveo s njom odličnih sat vremena. Nisam ni ja očekivao ovako dobro s obzirom da nitko na forumu nije hvalio. Sve u svemu 10/10.
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|