Ozenjeni_87
New member
Ima li sta za Zvornik i okolina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obavjestenje od Sofije bice dostupna jos 15 dana i ide na pauzu..Kad se vrati sa pauze idu nove cijene(za stalne klinte ce ostaviti iste)
Danas Istocno Sarajevo
Sutra Mostar
Sve info na wap 065052735
To znaci da ce pokazati na rufo da uzme lovu… Kazes joj samo ja sam stara musterija i vozdraKako će znati ko je stalni, ja poslije svakog susreta mijenjam broj?
Samo Ruskinje eventualno UkrajinkeI ja sam druze lijep i zgodan i imam para,treba njoj da je cast biti sa nekim kao sto sam ja, cuj 200 pola sata,uz duzno postovanje prema djevojci ali moze se puno bolje naci za tu lovu, dok je ovaca biti ce i vune
Kakva je daj recenzije!Azra Sarajevo, Independent | City of Love
Zgodna sexy djevojka za druzenje ..Super sexy giril for good time..call..cityoflove.com
Tko je treba, i braco šta preporucejete sa ove stranice u Sarajevu! Cjeli vikend sam tu!
To ti je Alma, cura top izgleda, 35g, a nije ni skupa, pogotovo za stare musterije.Tko je treba, i braco šta preporucejete sa ove stranice u Sarajevu! Cjeli vikend sam tu!Azra Sarajevo, Independent | City of Love
Zgodna sexy djevojka za druzenje ..Super sexy giril for good time..call..cityoflove.com
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|