Daj tu cucuIZ Doboja nasa Cuca Top
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj tu cucuIZ Doboja nasa Cuca Top
Poštene kurve ni na vidikuHvala u svakom slučaju ali to već znamo hahaha u Tuzli je gotovo svaka takva traži uplate unaprijed
Bila bi postena da vam kako picku ko da dzaba il za malo kesa, serete previse!Poštene kurve ni na vidiku
Ne traži niko džaba ali to zajebavanje sa uplatama u naprijed je nigdje veze ali dobro skontali smo da si advokat /svodnik raznoraznih sidašica iz TuzleBila bi postena da vam kako picku ko da dzaba il za malo kesa, serete previse!
Jbg moze mi se,ma sta kazes?Ne traži niko džaba ali to zajebavanje sa uplatama u naprijed je nigdje veze ali dobro skontali smo da si advokat /svodnik raznoraznih sidašica iz Tuzle
Ne traži niko džaba ali to zajebavanje sa uplatama u naprijed je nigdje veze ali dobro skontali smo da si advokat /svodnik raznoraznih sidašica
I jos nesto! Ja ovde nikog nisam promovisao a imam sta jebat dok si ti suhog kurcaJbg moze mi se,ma sta kazes?![]()
Ubi se ti od jebanja ali tastature od tolikog pisanjaI jos nesto! Ja ovde nikog nisam promovisao a imam sta jebat dok si ti suhog kurcaUmoci ga u hladnu vodu jbg
![]()
PpSta vam to govori??? Ni meni se ne javlja zato sto to nije nikakva Crnogorka nego nasa mala…sa…Hoce klijantelu koja je ne zna odavde. Meni je poslala fotku na broj za koji ne zna da je moj,100% ona.
Mozda grijesim al 90% da je ona.
To je standard drug, i ja sam joj dao 100 Eura...Jarani, sinoć u Slogi upozno jednu curu iz Britanije. Fina raja, kulturna, a jebe se pravo, znači svaka čast. Završili smo na romantičnoj večeri, a i cijeli dan poslije bio s njom, baš poseban doživljaj. Rek’o hajd nek ostane uspomena, dao sam joj 200 KM. Sad kontam, jesam li joj puno dao il’ je to standard?
Vidim da nije samo sa mnom, traži mušterije redovno, pa ako ko hoće da proba ili treba broj, nek mi se javi u privatne.![]()
Može pp?Zdravo, raja. Ugovorio sam Aidu sa Otoke, pa ako neko ima iskustva, neka napiše recenziju.
Koja je to brazilka? Kako se zove?Vezano za Brazilku i pucanje kondoma
Isao sam na Klikniku za infektivne.
Kao ne ukljucuju terapiju HiV, jer je skupa oko 1500 KM (ono PeP terapija). Testiranje za 2 mjeseca.
Kazu manja je sansa ako nije bilo anala
Kina brate.+48 733 696 597 jel bio neko kod ove u doboju je trenutno,zanima me jel laznjak
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|