BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

jebo ti sve svoje glupo i retardirano, ako si vec citao sve i uporedjivao, te ako si citao postove izmedju mene i napacenog Hajka, pa sa najmanjim IQ je trebalo da skontas da to nije niti moze bit ista osoba.. a ako te nesto vise zanima pitaaj bgte nemoj nagadjat.. no u jednom si u pravu, ima ih ovdje mnogo sa vise profila.. no sve i da je tako, sta dalje.. jesi osvojio neku nagradu
Retardinjo , jel to imaš sada pauzu….

BANJA LUKA☺️ Maja 26 godina/ 170-60-4 Nudim oral i klasiku seks, u mom smeštaju. Nikakvi xbonovi nisu potrebni. Plaćate kada dodjete Poziv ili whatsapp poruka za više informacija na 065 340 424
Tu sam veceras do 21:00 pa ponovi za 10 dana 🫠
Ja sam jedna imam 600+ neotvorenih poruka jer ne Stižem!, ne zato sto sam neozbiljna. Ako vidim porukuo u roku sat vremena ja odgovorim, ako ne vidim ne odgovaram, jer ne znam ja dal ste vi meni pisali sa posla, ja odgovorim posle 3 sata a kod žene vam telefon 😂 eto i to o razjasnili da mi ne pisete stalno neozbiljna si 😂

BANJA LUKA☺️ Maja 26 godina/ 170-60-4 Nudim oral i klasiku seks, u mom smeštaju. Nikakvi xbonovi nisu potrebni. Plaćate kada dodjete Poziv ili whatsapp poruka za više informacija na 065 340 424
Tu sam veceras do 21:00 pa ponovi za 10 dana 🫠
Ja sam jedna imam 600+ neotvorenih poruka jer ne Stižem!, ne zato sto sam neozbiljna. Ako vidim porukuo u roku sat vremena ja odgovorim, ako ne vidim ne odgovaram, jer ne znam ja dal ste vi meni pisali sa posla, ja odgovorim posle 3 sata a kod žene vam telefon 😂 eto i to o razjasnili da mi ne pisete stalno neozbiljna si 😂
dolaziš li u druge gradove?

Ako ko ima kakvih starijuh dama 40+ Sarajevo nek posalje,ona na Otesi ne radi vise,tako da neke druge,ja imam 2 broja u zamjenu...

Pa poslala mi sliku ja se sjebao koliko je dobra sad zato pitam jel prava 😆
Ja tražim video, pa usporedim, jer ove Brazilke znaju slati tuđe slike, recimo ako ima tetovažu na ruci ili negdje, a na videu nema, odmah znaš da da nije ta osoba sa slika.
Da se razumijemo, ne tražim lice da se vidi, ali u donjem rublju i do ramena je sasvim ok, možeš vidjeti je li to ta osoba sa slika

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh