Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma čovjek je non -stop na forumu…. I samo piše romane… nemojte obraćati pažnju i ulaziti u bilo kakav vid komunikacije sa njim. Vjerovatno je klasični drkadzija…Aj otiđi izdrkaj, pa se vrati pisat po furumu
I mene zanimaIma li nesto za Mostar vcrs?
Ako imas link?Imas na ege
rodila majka tako pametnogDrug pametniji si kad šutiš i ništa ne pišeš , ovako se samo još dublje provaljuješ .
Aj pokušaj zaboraviti lozinku ili username i nađi neki drugi vid relakacije jer ovdje ti ne prolaze te šizofrene i nepismene poruke .
dobro ljudi sta vas boli k... nije forum nicije vlasnistvo (od nas) i pisem sta me volja.. kome smeta nek me blokira izmslili su opciju blok za takve stvari, ja na ovo drugacije gledam.. tu sam iz svojih razloga.. opusteno, ako si jebo preko preporuka jebi i dalje ne vidim ja tu problem ja samo vidim da je od 1000 clanova samo veoma mali procenat ajmo rec poput tebe koji je dobijenu preporuku i ispostovao, ostalo su dopisnicari.. nisam ja ovdje samo onoliko koliko pise na datumu druze znam historijat ove stranice od pocetka i valjda vidis i saam d aje sve to sprdnja na 95% ovih 2584 strane.. pa vidis ja sam se prikljucio masi i sprdam se, napisem upit za neku nepostojecu curu i dobijem 120 poruka.. naravno ni ne citam ih, no cisto da vidim koliko su ljudi naivni i dal ce povjerovat u ono sto sam napisao.. objavim u maoci 3 kurave i odmah 50 upita koje su to.. alo maoca je selo bolan bolan.. i ako ih ima nece sse guzit po svom selu ili gradu kako god.. ako sei guzi nece se objavljivat javno.. tako da suma sumarum, uz poso koji radi ovo mi dodje rekreacija i razbibriga..Ne znam sto pišeš onda ovdje gogo? Sam ja sam na preporuke i recenzije bio kod bar 10 cura o čemu pričaš? Ovaj forum i služi da pomažemo jedni drugima sa preporukama itd
Ja kome god sam slao brojeve napisao je bio je top cura, takodjer i ja mnogima se ovdje zahvalio.
Napravi sebi temu brate pa piši do mile volje.
Btw evo jedan kontakti sinoc bio kod nje Kolumbijka ne zna engleski puši bez kondoma ima aparat na zubima ali lijepa je i zgodna, pored bolnice je ne smijem ulicu pisati ona ce vam sve napisati.
Kad trebaš doci tražit ce vam sliku samo
100e je 30min
+57 315 8390846 baby girl
u pravu si.. uz vas je sve lakse u zivotu jer vidis koliko ima glupljih.. i tako toOlaksava cojk dusu nemoj te ga![]()
majmuncicu..Aj otiđi izdrkaj, pa se vrati pisat po furumu
hoces priznat da si glup ili da ti objasnim zasto mislis da sam non-stop na forumu.. msm detaljno bi ti opisao i nacrtao zasto je to tako.. tek onako da i ti znass bar nesto da nebudes najgluplji pa 20 praznihMa čovjek je non -stop na forumu…. I samo piše romane… nemojte obraćati pažnju i ulaziti u bilo kakav vid komunikacije sa njim. Vjerovatno je klasični drkadzija…
E boze me sacuvaj mozes mislit ti puko ko kokica ahaaaahoces priznat da si glup ili da ti objasnim zasto mislis da sam non-stop na forumu.. msm detaljno bi ti opisao i nacrtao zasto je to tako.. tek onako da i ti znass bar nesto da nebudes najgluplji pa 20 praznih
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|