on je jebac na paklice, ili ti baterijeTi si vjerovatno brojeve nasao na putu , neko napisao broj i naveo radi usluge za novac , sreca pa dolaze strankinje .

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
on je jebac na paklice, ili ti baterijeTi si vjerovatno brojeve nasao na putu , neko napisao broj i naveo radi usluge za novac , sreca pa dolaze strankinje .
ni ti nisi cuo za search opciju..Ima li ko da opise iskustvo sa Snjezom iz Banjaluke? Bio bih vrlo zahvalan.
Siromasan je opis, trazim nekog detaljnijegni ti nisi cuo za search opciju..
E to stari reci mu, sve neki jebaci ko fol a svi se stisli, niko broja ne da ko da su im zene a ne cure koje se bave timznaci jebac na paklice, jebes njih 30 razlicitih ha, ili ti 11 kako god.. ma moronu mos to ovoj djeci pricat sve te bajke.. ko zivi u tz i ima love za kurve zna d anema toliko picaka da rade za pare a da uz to i valjaju necem.. cak ni na kantonuu.. i ti ces u razmjenu dat sad neke brojeve koje kao nema niko sem tebe, idi ba umij se.. i razbudi se
Brate ovo je forum gde se ocenjuju devojke i dame info. Broj je jedina lična info eto da lik može stupiti u kontakt. Čuj broj zauzvrat.....šta je ovo trgovanje???? S ne da lik broj ako ti njemu ne daš zauzvrat??? Šta ako lik nema broj zauzvrat?? Debilizam na najvišem nivou brt iskreno!Druže u Tz ima konkretno 8 djevojaka žena koje se jebu za novac i neće ti niko dat naravno ako ti njemu nešto nedaš za razmjenu.Ja konkretno imam 11 brojeva provjerenih što sam lično sve guzio u Tuzlanskom kantonu al što bih nekom dao ako ja nedobijem zauzvrat ništa.Tako da ova pitanja imal šta za Tuzlu ili lupam neki drugi grad uzalud je postavljat,imaš Ege,city love oglase i zovi.
jesil bio kod Sare kakva je i mene interesujeKo je sara iz Doboja sa as oglasa?
ko je ova sa alipasinog? moze malo vise info?Ajd jebaci evo vam par br. a ako niste supci i vi cete poslat meni privatno bar jedan broj.
+38762520411 mrsava Alipasino, 50 pusi, 100 u autu brzinski nema smjestaj.
+387 62 706 210 Martina Visoko 100 km nema svoj smjestaj.
+387 62 448 125 Zenica
+387 60 35 48 736 Bugojno
Nisu neke ribe i komadi al i cjena je OK
Ja sam poslao na pp bar 30 ljudi nikad nisam tražio zauzvrat nista , pa brate daj pomozite jedni drugima sta vam ..Brate ovo je forum gde se ocenjuju devojke i dame info. Broj je jedina lična info eto da lik može stupiti u kontakt. Čuj broj zauzvrat.....šta je ovo trgovanje???? S ne da lik broj ako ti njemu ne daš zauzvrat??? Šta ako lik nema broj zauzvrat?? Debilizam na najvišem nivou brt iskreno!
Javi joj se na wacap pa ces vidjetko jeko je ova sa alipasinog? moze malo vise info?
Vrijedi li otic jel uredna ima li kakvih bolesti zna li nekoJavi joj se na wacap pa ces vidjetko je
Javi se ppVrijedi li otic jel uredna ima li kakvih bolesti zna li neko
Imas kondom i žetiVrijedi li otic jel uredna ima li kakvih bolesti zna li neko
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |