Maja Sarajevo, Independent | City of Love
Beautiful Bosnisn girl..reall picture and profile..call me WhtsApp
Jel neko bio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas kontakt da mi posaljes u inbox ?Izgleda odlicno, oral bez kondoma i ne zuri s tim, uziva u seksu, koliko sam shvatio bira klijente i obavi videopoziv prije nego dodes. Ne pozuruje cak je sama inzistirala da ostanem na razgovoru poslije svega
Maja Sarajevo, Independent | City of Love
Beautiful Bosnisn girl..reall picture and profile..call me WhtsAppcityoflove.com
Jel neko bio?
a koja je to kod ekonomske jel moze se kuci je odvest?U Sarajevu trenutno provjerene izgleda samo ona kod ekonomske i ona sa alipasina sto radi i u autu… Ako neko ima nesto za trade, nek se javi pp
Prije je bila 80KM pola sata, a to za kucu, ne znam, vjerovatno ne.a koja je to kod ekonomske jel moze se kuci je odvest?
Bila je blizu SCCa ali mijenja smjestaj. 10-ak dana nije bila u drzavi, sad je opet tu.U kojem je dijelu grada
Blizu cega?
Imas na city of love Marija pise i vidjet ces da nije nas brojImas kontakt da mi posaljes u inbox ?
Moze kontakti od te obe?U Sarajevu trenutno provjerene izgleda samo ona kod ekonomske i ona sa alipasina sto radi i u autu… Ako neko ima nesto za trade, nek se javi pp
Jel ko kontaktirao060 32 49 948 jel poznato kome?
Navodno u poslu je u Tuzli?
Cigančica iz Tz 100€ nevrijedi ni 50 kmJel ko kontaktirao
Traži xbon za broj od minie i crnkeMoze kontakti od te obe?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|