Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobio sam broj i proslijedio. To se u ostalom ovde i radi na forumu, razmjena brojeva. NIsam iz BL da sam mogao provjeriti. Nisam nikakav prevarant, hvala ti na komplimentu. LpKolege samo da kažem da je Alvaro 76 prevarant. Preporučio mi je šatro curu u B.Luci a uspostavi se da je u pitanju muško koje traži x bon. Pa čisto da znate da niko ne napeti.
Ko mi nadje oci kao njene a zna se cije..castim ga sa 2000km..prevrnuo sam St.Galen..Bec..evo me u Zagrebu al jos uvijek nista svakoj samo pricu platim..ljudi nece alat da radi osim s njom..zato trazim oci kao njene..Budala si ako vjerujes u te price tim kurvetinama. Ja ti odgovorno tvrdim da svaka sto imas dodira s njom, domaca se guzi s njima po hotelima….
Prijatelju nisi valjda probaoMateri je povedi pa ih obje jebi, pleme vam jebem kladionicarsko raspalo
Ma nisam, daleko bilo, ali ove olose prepoznam na kilometarPrijatelju nisi valjda probao![]()
Zafalilo im il za kladionice ili za dande klosariMa nisam, daleko bilo, ali ove olose prepoznam na kilometar
Klosari mrtviZafalilo im il za kladionice ili za dande klosari
moze kontakt?Jaca, Snijeza i mozda Enida
neznam kako majmunu nije bilo mrsko ispisati ovkliko tekstadaj mi reci, zar stvarno još netko nasjedne na ovakvu reklamu?
pa retarde ne saljes neprovjeren broj, a ako i posaljes naglasis to majmuneDobio sam broj i proslijedio. To se u ostalom ovde i radi na forumu, razmjena brojeva. NIsam iz BL da sam mogao provjeriti. Nisam nikakav prevarant, hvala ti na komplimentu. Lp
ti si za psihijatrije.. retardiran 100%Ko mi nadje oci kao njene a zna se cije..castim ga sa 2000km..prevrnuo sam St.Galen..Bec..evo me u Zagrebu al jos uvijek nista svakoj samo pricu platim..ljudi nece alat da radi osim s njom..zato trazim oci kao njene..
Elki![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |