OglasnikBoy
Active member
Da li je iko bio, da li je jos jedna laz? Da nisu opet neke Kineskinje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ista ekipa ih dovodi i Ruskinje i Kineskinje. Cisto sumnjam da ce ti ova sa slike otvorit vrata.Da li je iko bio, da li je jos jedna laz? Da nisu opet neke Kineskinje?
Sumnjam i ja. Dobio sam slike cetiri i svie izgledaju previse dobro da bi bile stvarne. Ako su Ruskinje, moze, ali Kineskinje nikako. Ali kako znati?Novi sam u
Ista ekipa ih dovodi i Ruskinje i Kineskinje. Cisto sumnjam da ce ti ova sa slike otvorit vrata.
Prika new profile i Unverified, teško, jako teško, kad tražiš na EGE-u, gledaj da verified profil i po mogućnosti da ima recenziju ili review.
Tonya Ruskinja je trenutno u Sarajevu, 100eura je pola sata, a djevojka je med medeni, odi neces se pokajat sigurno.nam, samo pitam sta ekipa misli i zahvaljujem se na odgovorima. Meni su Ruskinje OK i ako su prosjecnog izgleda za 60 eura. Ali Kineskinje definitivno neAha, imam 120 eura... to je ono sto one nama rade, otvore vrata i ti onda kontas, ma necu nazad, nema veze sto je druga. Tako i mi, imam 120, nemam 150, pa onda ona kaze da heheheh.Ali bilo bi dobro ako su Ruskinje i po toj cijeni, alihajde znaj...
Imaš broj?Jel.bio.ko kod ove tatjane iz modrice plavuse
Navodno je na Vracama, kada sam dosao na adresu da je pokupim, prestala je odgovarat na poruke. Po slikama koje je poslala nije nesto, mala, niska.Pozdrav svima. Molim vas, ima li neko iskustva sa ovom curom sa City of love? Profil Ellena
Unaprijed zahvaljujem.
188cm i 63kg?Split Dubrovnik, zgodan dečko 22 g 188 63 trazim par za trojku, ševim starije dame udovice bračne parove, diskretno!
nije ona iz loncara..Zna li neko sta je sa one Aleksandre iz Loncara, sto se jedno vrijeme vrtio njen klip po netu
sta te zanima?Jel.bio.ko kod ove tatjane iz modrice plavuse
Kakva je ona Aline bila,najbolja picka koja je dolazila vise je niko nije vidio ovdje.Moguće. Bilo ih je više sa imenom Priscila. Ali, ako mislis na onu iz trojca Mirela-Aline-Priscilla, ta Priscilla nije imala ni guze, bila je baš manja i tanka. Doduše, može se i to popunit![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|