BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Prika new profile i Unverified, teško, jako teško, kad tražiš na EGE-u, gledaj da verified profil i po mogućnosti da ima recenziju ili review.
Imaš ih par sa recenzijom i top su, sad ne znam jesi mislio kod ove ići što piše cijena 60e, po meni ti je bolje dati duplo, a da je ženska top, ali opet tvoj novac, ti biraj koju želiš.
Gledaj ove kako izgleda, bolje ti je kod ove otić jednom, nego kod tih grobova 3 puta.
Piše pola sata 150e, reci da imaš 120-130e i sigurno će pristat

nam, samo pitam sta ekipa misli i zahvaljujem se na odgovorima. Meni su Ruskinje OK i ako su prosjecnog izgleda za 60 eura. Ali Kineskinje definitivno ne :) Aha, imam 120 eura... to je ono sto one nama rade, otvore vrata i ti onda kontas, ma necu nazad, nema veze sto je druga. Tako i mi, imam 120, nemam 150, pa onda ona kaze da heheheh.Ali bilo bi dobro ako su Ruskinje i po toj cijeni, alihajde znaj...

nam, samo pitam sta ekipa misli i zahvaljujem se na odgovorima. Meni su Ruskinje OK i ako su prosjecnog izgleda za 60 eura. Ali Kineskinje definitivno ne :) Aha, imam 120 eura... to je ono sto one nama rade, otvore vrata i ti onda kontas, ma necu nazad, nema veze sto je druga. Tako i mi, imam 120, nemam 150, pa onda ona kaze da heheheh.Ali bilo bi dobro ako su Ruskinje i po toj cijeni, alihajde znaj...
Tonya Ruskinja je trenutno u Sarajevu, 100eura je pola sata, a djevojka je med medeni, odi neces se pokajat sigurno.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh