Hare hajde ga podudlaj spajdermenu mene se okani ako nećeš dati nikakav info o SofijiIzvini nisam te prepoznao
Spajdermen iz obavjestajne sluzbe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hare hajde ga podudlaj spajdermenu mene se okani ako nećeš dati nikakav info o SofijiIzvini nisam te prepoznao
Spajdermen iz obavjestajne sluzbe
O la ,lo la ,tro laMa ko ga jebe..nek si mu suknuo/la![]()
Koji ste vi debili pa niste ni svjesni svoje nesvjesti. Spolne bolesti vam u plusu a inteligencija u teškom minusuMa ko ga jebe..nek si mu suknuo/la![]()
Ne dudlam budalamaHare hajde ga podudlaj spajdermenu mene se okani ako nećeš dati nikakav info o Sofiji
Zovemo dnk emisijuZnam da je drugo na putu jbg...omaklo se Hare ...bitno je da se mi volimo
Bar ne upadas u tudje stanove dok se ljudi jebu.Sad Hare konta jbt ovaj ima vise informacija nego onaj![]()
Ma misli na RomeaJesi li poznavao tog lika
Ne dudlam budalama
Rođen sam u Sarajevu, kladioničar nisam, dijagnoze postavljaj sebi. Dalje, smiješno je da meni nešto govoriš a u istoj rečenici spominješ kurve i uspoređuješ ih sa damama... Dame se zna šta su , a kurve to sigurno nisu. Ako ti imaš tako niske standarde onda je to tvoj problem druže nije moj.A ja l3vata ovog Starrmo
Uđe na forum di je prostitucija tema i prica o damama koda su dnol...pa sto onca to o tebi hovori druže
Al lik ima 2 dijagnoze
1. Rođen u Mostaru
2. Propali kladioničar
One.su tebe DAME a ti obicno spadaloRođen sam u Sarajevu, kladioničar nisam, dijagnoze postavljaj sebi. Dalje, smiješno je da meni nešto govoriš a u istoj rečenici spominješ kurve i uspoređuješ ih sa damama... Dame se zna šta su , a kurve to sigurno nisu. Ako ti imaš tako niske standarde onda je to tvoj problem druže nije moj.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|