BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pa kopam da probam saznati o kakvom se poremećaju radi ako si u stanju pod skrivenim nickom da pljuješ i obljavljuješ imena cura .
To znači da si bio u kontaktu sa njima godinama i odlazio kod njih i da si ih uspio dobro upoznati i zloupotrijebiti kad si saznao ime i prezime .
Kako inače prosječan lik koji ode kod njih 4,5 puta može saznati ime i prezime i kako joj se zove studio i koje je vjere ?
A ti si izgleda godinama slinio za njima i dalje sliniš inače ne bi iznosio ovako prljavo i podmuklo .
Poremecaj je da je pisao normalno u prvim objavama,ima i poruka da sam trazi broj crnke a sad nije bio kod nje nikad,ni kod drugih btw,pa odjednom I mrzi sve I jednu jer je izgleda fasovao neato pa otud ogorceni Gorki.Nedavno je pisao protiv Brazilki I side u Mostaru a ranije je pisao kako je najbolji sex imao upravo jednom s nekom brazilkom.Da nije Brazilka kriva za ogorcenost??.

Poremecaj je da je pisao normalno u prvim objavama,ima i poruka da sam trazi broj crnke a sad nije bio kod nje nikad,ni kod drugih btw,pa odjednom I mrzi sve I jednu jer je izgleda fasovao neato pa otud ogorceni Gorki.Nedavno je pisao protiv Brazilki I side u Mostaru a ranije je pisao kako je najbolji sex imao upravo jednom s nekom brazilkom.Da nije Brazilka kriva za ogorcenost??.
Opet brkas babe i zabe al hajde vidim da si zaljubljen i da ti nije lako

Tek cete da zalite za Lamijom i slicnim njoj, koje su dame za ove oronule i umisljene cigancice..
To su dva nivoa, neusporediva..😁
Ti nisi vidio pičke ni od te Lamije, a općenito kad govorim o pizdi nisi ti još vidio ni probao osjećaj taj, osudjen si na drkanje čitav život, da praviš profile po forumu i žugaš po curama jer ti ni jedna ne da, mogu mislit taj ružan osjećaj što ti imaš, jebi ga

Nemam ja sta otvarat dusu, mene nije zajebala nit me moze zajebat taj nivo zenske..😁
Samo upozoravam ljude da Sara (Ermana Bajric) ne vrijedi ni upola tih para za koje bi ljudi da jebu ciganku iz SA.😎
Uozbiljite se ljudi, nju cijelo SA zna i odavde je niko i ne guzi..
Pa sto si onda toliko frustriran brate. Znas li ti kakvih sve ima ovde na forumu, ima ih ne bi biciklo prislonio na njih, pa opet rade i niko ih ne dira. A ti se uhvatio jedne....

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh