Milito
Active member
Koliko puta sam im pojeo cokoladu hahahPoenta price je da tim damama ne treba ni cokoladu nositi.Dogovor za odnos,toliko para I to je to.Sve ostalo si glup
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko puta sam im pojeo cokoladu hahahPoenta price je da tim damama ne treba ni cokoladu nositi.Dogovor za odnos,toliko para I to je to.Sve ostalo si glup
Nisi valjda i onu dubai cokoladu smazao sto sam joj donio ja?Koliko puta sam im pojeo cokoladu hahah
Nisi valjda i onu dubai cokoladu smazao sto sam joj donio ja?
A znala se tako brzo izvuci s nekom lazi..zna ona to svaki put kad bih je skontao pitala je sta mi je a ja joj se smijao..zamisli dokle je to islo u oci te gleda i laze.. FujHaha a meni ovamo sve hoce da smrsa..dijeta ovo ono..trening na koji je otisla mozda dva puta..a jaka dubai mnogo slatka..Tu ne jedem vise hh
Meni sve dubai narucivala.Haha a meni ovamo sve hoce da smrsa..dijeta ovo ono..trening na koji je otisla mozda dva puta..a jaka dubai mnogo slatka..Tu ne jedem vise hh
Nisam joj ja to kupovao mozda par puta zna ona za koga..Ja sam joj davao nek kupi sebi sta hoce i dubai je jeftin za sta sam joj ja davao hahaMeni sve dubai narucivala.
Kaze muka joj vise od one milke ,kiselina je hvata,Cekaju kaze ksd je Milks ona velika sa keksom na akciji,pa sodu bikarbonu u tabldtama znala uzimat.
Js joj kazem nemoj jesti to smece ,donijet cu ti ja pravu cokoladu.
E moj Romeo ,zastekala dubai a tebe milkom mamila.
A koliko ste se dugo zabavljali?Nisam joj ja to kupovao mozda par puta zna ona za koga..Ja sam joj davao nek kupi sebi sta hoce i dubai je jeftin za sta sam joj ja davao haha![]()
Svaki mjesec imala je nesto novo u planu..sreca rastali smo se mozda bi na kraju pristao i da joj silikone platim
Bilo nam je zabavno nekih godinu i 9 ili 10 mjeseci..A koliko ste se dugo zabavljali?![]()
Jel ok ili je nijeMozda je Adelisa. Pisali su o njoj
Kad si ponovo u Doboju ?Sutra iz BL svracam do Doboja bit cu veoma kratko ,tako da ko zeli termine zakazite veceras !
061025584
Kako si je kontaktirao, nema ni Viber ni WA?+387 66 956 978. Greškom upisano 065![]()
Adela...to ti je ona mrtva pogan, sto je bila na kobiljoj glavi...bilo je more komentara o njoj..fujZnal mi neko dat informaciju jel bio kod ove djevojke na Skenderiji Adeli jel ok ili je fula da ne idem bezvz.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|