BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Bas tako. Kada sam bio u Austriji ali pogotovo u Njemackoj shvatio sam kako ti ljudi uzivaju. Ovo kod nas je dno dna. Sve se svodi na neke pijane konobarice koje su kurvetine i kojima je interes samo sto vise para da izvuku od muskarca, a relano izgledaju sve ofucano i jeftino.
Gore u bordelima sam imao sex za 50 e sa djevojkama koje izgledaju kao san, ovdje malo da postoji takva uopste. Nisam mogao da vjerujem kako izgledaju. Zato cim imam vremena auto i Austrija, nije skupo ni daleko a uzitak vrijedan truda.
Sve je kod nas dno dna.
Pocevsi od kompletnog sistema.
Tako da i o legalizaciji prostitucije mozemo samo da mastamo.
Tamo gdje je legalizovano ,smijesno je porediti sa jednom Bosnom.

Ćao drugari :)

Danad sam u Banja Luci, neću ići u druge gradove prema tome ne gubite ni moje ni vaše vreme, biću tu 3 dana....

Ja Sam Maja, dosta vas me I zna...

170,60 grudi 4, 25 godina

Nudim oral I klasiku seks pola sata je 70e, fe
tiše NE.
XBON NIJE POTREBAN
POZIV NA WHATSAPP ILI WHATSAPP PORUKA
066080236

ako postoji neka normalna cura ili znate za nju molim vas posaljite ili se javite u inbox ( stvarno trazim kvalitet i sukladno tome darivam ( od 500 do 1000KM )

Ako ima ozbiljna /studentica po mogucnosti da studira u Zenici ili Sarajevo neka se javi. Dobro ce biti nagradjena novcano .pa ako bude srece mozda bude na regularnoj bazi vidjanje.

Ako ima ozbiljna /studentica po mogucnosti da studira u Zenici ili Sarajevo neka se javi. Dobro ce biti nagradjena novcano .pa ako bude srece mozda bude na regularnoj bazi vidjanje.

Danad sam u Banja Luci, neću ići u druge gradove prema tome ne gubite ni moje ni vaše vreme, biću tu 3 dana....

tiše NE.
XBON NIJE POTREBAN
066080236
Jel ovo klasična x bon navlakusa il' djevojka stvarno postoji!
Imala ko skustva?

tiše NE.
XBON NIJE POTREBAN
066080236
Jel ovo klasična x bon navlakusa il' djevojka stvarno postoji!
Imala ko skustva?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh