Mostarac_Infinity
Well-known member
" ti si lijepa, mlada i pametna, daj mi jedan osmjeh molim te ko BogaJeste.
Ali bio je pitanje
Dala sam mu odgovor, 100% radi

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
" ti si lijepa, mlada i pametna, daj mi jedan osmjeh molim te ko BogaJeste.
Ali bio je pitanje
Dala sam mu odgovor, 100% radi
Maja ali zavrsava gostovanje večeras, kažu da je dobra.https://seksi-adresar.co/oglas/sanja-3/ jel bio ko kod ove? Kakva je?
Obavezno Hahaha jos ako se navuce nema vise dizanjaKokain
Jesi u Tuzli ?5/6=0.83
Gotovo nemoguće za dogovoriti, ako je neko uspio svaka mu čast. Profil mislim da je stvaran, ali mi se čini da je cura iz BL i da se plaši susreta sa lokalcima, pa lovi isključivo ljude koji dođu sa strane.Jovana Banja Luka, Independent | City of Love
PLEASE USE WHATSAPP FOR BOOKINGS MY TIME IS RESERVED ONLY FOR HIGH CLASS GENTLEMEN BEZ POZIVA❌❌NO CALLS❌❌ WHATSAPP ONLY +38766472742 POZIVOM ODGOVOR NEĆETE DOBITI SAMO PORUKOM NA WHATSAPPcityoflove.com
Jel bio iko, kakva su iskustva?
Piše na njenom profilu na EGE, od kada do kada je u kojem gradu.Objavi turneju gdje CES nastupati da znamo. Zašto ne navratis u Mostar pa da i ja dodem
Što prije otišla iz nje u Hercegovinu u sunčani MostarUpravo idem od Crystal, kakva ljepotica, opustena, raja prava. Dugo nam ostala u Bosni.
Kažu još je nevinaIma li kakvih iskustava Barbie Ilma?
Drug tako ti mjerisOduzmi 10 cm
Gdje si sada da dodem i ja da umocim.Imaš klub Cristal
A možeš sebe lagat al ne i drugeDrug tako ti mjerisja mislim da se sam sebi ibretis sto si platio da jebes skoro
![]()
Sto da je napravis invalidom?Ana Mostar kako do nje doci?
Could you share me one number?I don’t have anythingIma li ista z doboj jelah taj potez
Tako je i kod mene. I kurac i nos ko telecu noguSto da je napravis invalidom?
Znas onu,imam kurac ko telecu nogu ,nigdje picke dobiti ne mogu.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|