Jel 3 joje pijacarka trazi, boze kakva stokaKo ce ti se ovdje javljati trazis 300KM za pusenje s kondomom![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel 3 joje pijacarka trazi, boze kakva stokaKo ce ti se ovdje javljati trazis 300KM za pusenje s kondomom![]()
Glup ti je odgovor, dama 0 bodova!A cijena ako ti se ne svidja produzis dalje svako svoju robu cijeni![]()
Ti si moj idol ajde sada idi sa ove pijace-forumaProblem je što ja volim grubo i nabijat ga do kraja isto tako znam izdržat 30 minuta pa do sat vremena.
Sumljam da bi mala mogla mene izdržat zato mi se ni nejavlja![]()
Prijatelju lova ih uljepsava.Tako je, debili teski...Kako ove cure mogu sa njima nije mi jasno, meni su ovako odvratni a ne da ih gledam...
Jel ti nudis il sta je u pitanju!?
Ilma do kuce bila 100 eura..., isto kao i Alma Negra, ko je jebo, jebo, zivot ide dalje, pa nisu jedine kurve bice ih jos nemojte klonuti dusomMožeš i ti ovo imati, može svako. Kupiš lutku i naduvaš je. Ali zato cure sa prirodnim seksipilom i šarmom, e blago onom ko to ima.
E baš sad nečuTi si moj idol ajde sada idi sa ove pijace-foruma
Javi se u pp za dogovor u mostaruTuzla sutra radim od 10:30 pa cu imati pauzu ako ne budem odgovarala znaci na pauzi sam
Do nekih 20h cu raditi i to je to
066-141-783
Cetvrtak sam u Sarajevu od 15h do 20h sa drugaricom iskljucivo trojke bice popust
Subota-nedelja-ponedeljak sam u Mostaru
Pa cu uskoro opet obici isto samo sa drugaricom
#crnka![]()
Moze brojEkst
Ekstra
Ljudi ne jedu da bi uplatili u kladionici, a da ne plate 500 eura... Zato i prolaze svi ti pijacarski trikovi...Vanvan London, Independent | City of Love
NOW IN BUDVA I believe everyone has their sinful thoughts in mind and that is why I am here to make those fantasies in action. I’m Valeria 26 years old Asian mixed! A Supermodel hottie with great personality. I am ...cityoflove.com
Eh ko ovo plati 500€ kurac mu se pozlatio
Kako ce kurva biti dama hljeb te jebaoGlup ti je odgovor, dama 0 bodova!
Cijenimo i mi svoje pare krpo raspala![]()
upoznaj nas sa tom iz Doboja, kontakt?Imas danas jos je Ana Crnka ovdje sa foruma u TZ, ima jedna iz Doboja svaki drugi dan je u TZ po dogovoru
Upravu si drug al mi ih dizemo na nivo dami a one krpe ofucane.Kako ce kurva biti dama hljeb te jebao![]()
Sto pijacarka hahahhaJel 3 joje pijacarka trazi, boze kakva stoka![]()
Znaci onaj Sarajlija25 sto kaci fotke je zaljubljen u nju, jadan lik puknuce mu hercIlma do kuce bila 100 eura..., isto kao i Alma Negra, ko je jebo, jebo, zivot ide dalje, pa nisu jedine kurve bice ih jos nemojte klonuti dusom![]()
Tezgari sa pickom Sa, Tz, Mo...Sto pijacarka hahahha
Ona je više bingo samo diže cijenuTezgari sa pickom Sa, Tz, Mo...![]()
Treba je bojkotovati, ja evo prvi cuOna je više bingo samo diže cijenu![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|