Daj broj ja cu provjeritPozz ekipa,dobio sam broj od neke i stupio sam u kontakt sa njom neće da kaže ni godine i kako izgleda pa ako neko ima da je bio sa njom moli bih informaciju kaže da je iz Jelaha a prostor u Trešnju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj broj ja cu provjeritPozz ekipa,dobio sam broj od neke i stupio sam u kontakt sa njom neće da kaže ni godine i kako izgleda pa ako neko ima da je bio sa njom moli bih informaciju kaže da je iz Jelaha a prostor u Trešnju
Ajde debilcino agresivna, puši kurac, majku ti jebem odvratnu...Pazite se ove budale, ovo treba policiji prijaviti , ovo smeće lorente89Dvije idiotkinje koje imaju 20 profila ovdje,i same sebe hvale i pisu o sebi sve najbolje..
juce si se uclanio i vec bi nekoga prijavljivao, pa nemoj predlagat nego ga prijavi..Ajde debilcino agresivna, puši kurac, majku ti jebem odvratnu...Pazite se ove budale, ovo treba policiji prijaviti , ovo smeće lorente89
pa zasto bi isao kod nje ako nece da kaze kako izgleda i godine.. batalissPozz ekipa,dobio sam broj od neke i stupio sam u kontakt sa njom neće da kaže ni godine i kako izgleda pa ako neko ima da je bio sa njom moli bih informaciju kaže da je iz Jelaha a prostor u Trešnju
Naravno, agresivne manijaka koji bi pretukli možda žene koje im preporučim...juce si se uclanio i vec bi nekoga prijavljivao, pa nemoj predlagat nego ga prijavi..
Naravno, agresivne manijaka koji bi pretukli možda žene koje im preporučim...
Jedino ti mamu tucem kitom po obrazima.. nikoga vise xDNaravno, agresivne manijaka koji bi pretukli možda žene koje im preporučim...
ti si budala bolan.. smanji dozivljaj i ne lozi se.. i ne preporucuj nikome nista.. nadju oni sami sta traze i sta im treba pije ili kasnije..Naravno, agresivne manijaka koji bi pretukli možda žene koje im preporučim...
znas li broj policije napametSad ću ja tebe policiji svinjo agresivna i bolesna
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |