Ko da je svakome do pecanja. Neko ima familiju, nekome se jednostavno ne da zajebavat jer vise nije u tom filmu. I tako, malo more razloga, a neko jednostavno ne zna. Kako god!Sta ce ti kontakt u Neumu, upecaj na plaži neku, ima ih more.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko da je svakome do pecanja. Neko ima familiju, nekome se jednostavno ne da zajebavat jer vise nije u tom filmu. I tako, malo more razloga, a neko jednostavno ne zna. Kako god!Sta ce ti kontakt u Neumu, upecaj na plaži neku, ima ih more.
Nisam sam, pa bih htio neku funjaru bez peglanja platis i cao, proslo je vrijeme pecanjaSta ce ti kontakt u Neumu, upecaj na plaži neku, ima ih more.
Hvataj onda djecu po plaži jbg ti, nisi valjda sa porodicom otišao u Neum da trazis funjare.Nisam sam, pa bih htio neku funjaru bez peglanja platis i cao, proslo je vrijeme pecanja![]()
Hoćeš li nam reći odakle je ?Ovu pičku sam jebao za 80 eura 1 sat i 30 minuta znaci za ove naše drolje je nivo plus trudi se voli kurac i uživa u poslu za duplo manje para i ne požuruje te možeš svršit svaki 30 sekundi ostajes koliko si platio inače bio sam u češkoj
Extra, fakat si extra prošao. Samo ako ona nastavi da se jebe tako propadne joj firma za par mjeseci.Ovu pičku sam jebao za 80 eura 1 sat i 30 minuta znaci za ove naše drolje je nivo plus trudi se voli kurac i uživa u poslu za duplo manje para i ne požuruje te možeš svršit svaki 30 sekundi ostajes koliko si platio inače bio sam u češkoj
Svaka čast, zavidim.U Češkoj kume
Ma u pravu si ti, al jbg nema konkurencije pa mogu jebavat s cijenamaPa vi placajte ovim našim 200 KM do 1 svršavanje i gotovo plus seljanke svaka kod koje sam bio gora od gore čast izuzetcima naravno
Koji je brJel bio iko sa stoperkom iz Prnjavora, ne javlja se na ovaj broj da li zna neko kako tacno izgleda ili kako se zove ili gdje tacno stoji?
Odakle je ta?066/034-742
Daj više infoKakva je neka na balinovcu u mostaru
Neka imala oglas na super oglasnikuDaj više info
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|