matea mala
New member
E,žao mi je ,ja pišem jezikom onih koji razumiju,a Vi Gospodine ako ne razumijete potrudite se naucitiJebali te znakovi navoda i smajlići. Piši da te ceo svet razume jer ako nisi znala mi tebe niti vidimo niti čujemo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E,žao mi je ,ja pišem jezikom onih koji razumiju,a Vi Gospodine ako ne razumijete potrudite se naucitiJebali te znakovi navoda i smajlići. Piši da te ceo svet razume jer ako nisi znala mi tebe niti vidimo niti čujemo.
Ne znam ništa više nego što i Vi znate,pozdravZnači, znaš iz prve ruke. Dajte, izmislite onda novi način prevare jer nam je ovaj već dosadio.
Piši negdje drugdje, po mogućnosti u oglasniku daj oglas i ne traži bonove. Tamo ti je mjesto, a tako ćemo te i najviše cijeniti. Nije ovo forum i tema za žene.E,žao mi je ,ja pišem jezikom onih koji razumiju,a Vi Gospodine ako ne razumijete potrudite se nauciti
Sereš jer se baviš time.Ne znam ništa više nego što i Vi znate,pozdrav
Kolega,a zašto služi ovaj forum?Piši negdje drugdje, po mogućnosti u oglasniku daj oglas i ne traži bonove. Tamo ti je mjesto, a tako ćemo te i najviše cijeniti. Nije ovo forum i tema za žene.
A, Vi ste očito isflustrirana osoba i ne da mi se sa Vama vršiti konverzaciju,AdioSereš jer se baviš time.
Kako to misliš kolega?Kolega,a zašto služi ovaj forum?
Izvrsno, stvar riješena.A, Vi ste očito isflustrirana osoba i ne da mi se sa Vama vršiti konverzaciju,Adio
Tako da objasniš meni koji sam malo glup što se ovdje događaja,pise,čemu služi,jednostavno pitanjeKako to misliš kolega?
Kolega,Mark je otvorio temu da bi skrenuo malo pozornost na sebeTako da objasniš meni koji sam malo glup što se ovdje događaja,pise,čemu služi,jednostavno pitanje
Dal bi se ti potrudila da se mi dobro izjebemoE,žao mi je ,ja pišem jezikom onih koji razumiju,a Vi Gospodine ako ne razumijete potrudite se nauciti
Ako Vas što zanima dragi Kokolo imate ppDal bi se ti potrudila da se mi dobro izjebemo
Kolega, prvo bi trebao početi cijeniti sebe i ne govoriti si da si glup. Sigurno si u nečemu dobar. Možda ne dovoljno pametan da bi sudjelovao u ovoj raspravi, ali vjerujem u tebe da budeš shvatio o čemu ovdje raspravljamo uz malo uloženog napora. Vjerujem u tebe i nemoj si ubuduće govoriti da si glup.Tako da objasniš meni koji sam malo glup što se ovdje događaja,pise,čemu služi,jednostavno pitanje
Pa evo ja sam mislio kako Ste Vi pametniji da ću dobiti odgovor na pitanje,očito sam se prevarioKolega, prvo bi trebao početi cijeniti sebe i ne govoriti si da si glup. Sigurno si u nečemu dobar. Možda ne dovoljno pametan da bi sudjelovao u ovoj raspravi, ali vjerujem u tebe da budeš shvatio o čemu ovdje raspravljamo uz malo uloženog napora. Vjerujem u tebe i nemoj si ubuduće govoriti da si glup.
Iz ovoga što si napisao lagano se može zaključiti kako me i ranije smatraš glupanom pa onda ne vidim uopće razloga zašto si to očekivao. Kolega, izgleda da su po tebi svi glupani. Nažalost, tu ti ne mogu pomoći. Prvo trebaš početi cijeniti sebe kako bi te cijenili drugi. Za početak nemoj sebe nazivati glupanom, a onda odi na drugu razinu i nemoj druge smatrati glupima.Pa evo ja sam mislio kako Ste Vi pametniji da ću dobiti odgovor na pitanje,očito sam se prevario
Ja sam rekao da Ste Vi pametniji i da očekujem odgovor od VasIz ovoga što si napisao lagano se može zaključiti kako me i ranije smatraš glupanom pa onda ne vidim uopće razloga zašto si to očekivao. Kolega, izgleda da su po tebi svi glupani. Nažalost, tu ti ne mogu pomoći. Prvo trebaš početi cijeniti sebe kako bi te cijenili drugi. Za početak nemoj sebe nazivati glupanom, a onda odi na drugu razinu i nemoj druge smatrati glupima.
Kolega, nemojte se izvlačiti. Rekli ste da ste očekivali da sam pametniji što automatski dovodi do zaključka da me ne smatrate baš pametnim. Uopće, ne vidim razloga zašto od osobe koju baš ne smatrate pametnom očekujete rješenje svog problema. Pogotovo iz razloga jer ne cijenite još niti sebe i nazivate samog sebe glupanom.Ja sam rekao da Ste Vi pametniji i da očekujem odgovor od Vas
Očito je da je kolega koji je rekao da Ste otvorili temu da privučete pozornost u pravuKolega, nemojte se izvlačiti. Rekli ste da ste očekivali da sam pametniji što automatski dovodi do zaključka da me ne smatrate baš pametnim. Uopće, ne vidim razloga zašto od osobe koju baš ne smatrate pametnom očekujete rješenje svog problema. Pogotovo iz razloga jer ne cijenite još niti sebe i nazivate samog sebe glupanom.
Ja sam rekao da Ste Vi pametniji i da očekujem odgovor od Vas
Nije G-din Mark glup,nipošto, on je u tezoj kategorijiOčito je da je kolega koji je rekao da Ste otvorili temu da privučete pozornost u pravu
Pusti ti drugog kolegu i nemoj ga bez razloga uvlačiti u svoj problem. Ubuduće, nemoj od onoga kojeg smatraš glupanom i manje pametnim od sebe očekivati nekakav odgovor s kojim ćeš biti zadovoljan jer ćeš i sam sebi ispasti glup.Očito je da je kolega koji je rekao da Ste otvorili temu da privučete pozornost u pravu
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|