Patak
Well-known member
Bez seksa se moze bez para nemos ni cunga lungu kupit![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha ,da sad me sjetilo prije 3,4 godine zvao me na tel netko za dogovorit termin i uz komentar kako su mu skupe masaze rekao je da se bavi poljoprivredom i da jel moze umjesto kuna kompenzacija da donese kumpira i ostalog povrca ,tako da ja na banku kad odem poplacat kredite ,ne donesem pare nego joj preko saltera uvalim pire ili pomfritNista bez para u materijalnom svijetu, bilo bi dobro da se umjesto novcem, placa sexom haahahahaa. Rijesilo bi to puno problema.
Ma s cime hahMaserka izludit češ muške
NeznamMa s cime hah
hihiHaha ,da sad me sjetilo prije 3,4 godine zvao me na tel netko za dogovorit termin i uz komentar kako su mu skupe masaze rekao je da se bavi poljoprivredom i da jel moze umjesto kuna kompenzacija da donese kumpira i ostalog povrca ,tako da ja na banku kad odem poplacat kredite ,ne donesem pare nego joj preko saltera uvalim pire ili pomfrit![]()
Pa zakon, to je toHaha ,da sad me sjetilo prije 3,4 godine zvao me na tel netko za dogovorit termin i uz komentar kako su mu skupe masaze rekao je da se bavi poljoprivredom i da jel moze umjesto kuna kompenzacija da donese kumpira i ostalog povrca ,tako da ja na banku kad odem poplacat kredite ,ne donesem pare nego joj preko saltera uvalim pire ili pomfrit![]()
To mora da je ljubavHaha ,da sad me sjetilo prije 3,4 godine zvao me na tel netko za dogovorit termin i uz komentar kako su mu skupe masaze rekao je da se bavi poljoprivredom i da jel moze umjesto kuna kompenzacija da donese kumpira i ostalog povrca ,tako da ja na banku kad odem poplacat kredite ,ne donesem pare nego joj preko saltera uvalim pire ili pomfrit![]()
Zakon čega?Pa zakon, to je to![]()
Haha a eto covjeku palo na pamet ,triba se znat snac ( naravno da nije proslo al ideja mu je top bila) bar je iskren bioPa zakon, to je to![]()
Zakon u Los AngelesuZakon čega?
Jel postoji tamo zakon?Zakon u Los Angelesu
Mislim da zakon postoji svugdje u svijetu osim u HrvatskojJel postoji tamo zakon?
Ako ti to vidiš onda je Ok Vidiš zvijezde iznad ? ili neMislim da zakon postoji svugdje u svijetu osim u Hrvatskoj![]()
Patak sto radisAko ti to vidiš onda je Ok Vidiš zvijezde iznad ? ili ne
Vidim premalo zvijezda, previse rasvjete i smoga. I vidim gomilu laznih estradnih zvijediAko ti to vidiš onda je Ok Vidiš zvijezde iznad ? ili ne
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|